zaterdag 28 juli 2012

Urban Decay - 24/7 Shadow Pencil Stash

Tijdens de kerst kwam Urban Decay met een leuk setje van vijf 24/7 Shadow Pencils. Elke keer als ik bij Sephora was zag ik ze liggen maar nam ze nooit mee. Uiteindelijk verdwenen ze even uit het zicht en er bleven een aantal setjes liggen. Nu met de sale kwamen ze weer tevoorschijn en kwamen met 50% korting op de sale tafel te liggen. Eerst twijfelde ik nog heel erg omdat ik het niet echt nodig heb, maar toen ze als warme broodjes over de toonbank vlogen heb ik snel het laatste setje gepakt en voor mezelf gehouden. De meeste kleuren zitten in de vaste collectie dus daarom de moeite waard om te laten zien.

De potloden zitten in een leuk doosje die je zo leuk cadeau kunt geven. Het setje kostte normaal €35 en dat is al niet veel voor 5 bijna full size potloden. Deze potloden hebben 2,5 gram inhoud en de individuele potloden hebben 2,8 gram inhoud. Een losse shadow pencil kost nu rond de €22 per stuk en ik heb nu voor dit setje met 50% korting €17,50. Super deal al zeg ik het zelf.
Clash , Delinquent , Rehab , Juju , Sin
De potloden zijn echt geweldig. Zodra je ze aanbrengt kun je ze makkelijk vervagen, maar zodra je even wacht worden ze waterproof en gaan ze nergens meer heen. Ik weet dat vier sowieso in de vaste collectie zitten en dat één van de bruine tinten niet kon vinden in het schap in Groningen. Maar misschien is hij tijdelijk uitverkocht en zijn ze alle vijf gewoon verkrijgbaar. 

Wil je voor de zomer een keer zwemmen en toch een beetje leuke look dragen? dan zijn deze echt een aanrader.

De Urban Decay 24/7 Shadow Pencil zijn verkrijgbaar bij Sephora en kosten rond de €20 per stuk.

Q: Wat is jullie ervaring met de shadow pencil? Welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.