zaterdag 21 juli 2012

Vernieuwde Andrélon Droogshampoo

Ik ben dol op droogshampoo! Ze bestaan al jaren en waren er zelfs al in mijn moeders tijd. Ergens tussen toen en nu waren ze bijna verdwenen, maar nu zijn ze weer helemaal hot! Iedereen gebruikt ze en ze maken sommige dingen gewoon net even wat makkelijker. Andrelon heeft wegens succes de verrassend volume vernieuwd en twee nieuwe varianten uitgebracht die je haar een dag langer fris houden.
Andrélon heeft drie verschillende droogshampoos met verschillende werkingen. Ik vind de flessen er erg mooi uitzien en de kleuren lopen mooi in elkaar over. Ik gebruik droogshampoo met grote regelmaat. Voornamelijk gebruik ik het tijdens de opleiding als wij gezichtsmassage hebben en dit op elkaar oefenen. We gebruiken hierbij oliën en deze komen dan vaak lichtelijk in het haar. Je haar kan er dan zo vettig uitzien, en een droogshampoo is dan je beste vriend.
De Zomerblond variant vind ik echt wel een topper! Blond haar is fijner en lijkt daarom vaak sneller vet omdat het wat donkerder van kleur wordt. Dit is bij mij ook het geval en deze zomer blond laat je haar dan weer blonder lijken. Daarnaast geeft het een klein beetje structuur in het haar waardoor je erg makkelijk het beach effect kunt creëren.
De Langer Fris variant heeft een lekkere frisse geur mede dankzij de groene thee die er in zit. Hij zorgt ervoor dat je haar er frisser en schoner uitziet dan voorheen. Ook geeft deze een lichte structuur in het haar waardoor je haar iets meer volume krijgt.
De Verassend Volume variant is helaas niet echt mijn favoriet. Ik vind het idee echt super! Een droogshampoo die je haar frisser en minder vet maakt en ook nog eens een goed volume geeft. Ik denk dat vele meiden deze geweldig vinden omdat hij het heel goed doet. Hij geeft mij echt te veel een haarlak effect en ik hou niet van haarlak bij mijn hoofdhuid omdat ik ook graag met mijn handen door het haar ga en dit mijn haar echt te stroef maakt.

Tijd voor een demonstratie, hoe werkt het en hoe ziet het er uit?:
Mijn haar voor. Het is niet heel erg vet, maar kan eigenlijk wel weer een wasbeurt gebruiken.
Spray de droogshampoo van een niet te kleine afstand en probeer zo dicht mogelijk tegen de haarwortel aan te sprayen.
De droogshampoo laat een witte beetje poederachtige laag achter. Schrik hier niet van, want dit hoort er een beetje bij.
Als laatst kam of borstel je het haar uit en voila, je haar ziet er direct niet meer vet uit.

Ik ben eigenlijk wel erg enthousiast over de droogshampoos van Andrélon. De zomerblond is mijn favoriet, jammer dat er nog geen bruine versie is, maar wie weet voor in de toekomst. Ik zal ze niet dagelijks gebruiken, maar alleen als het echt nodig is. Ik vind ze erg fijn!

De Andrélon Droogshampoos zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. Ze bevatten 245ml. inhoud en kosten €4,99 per stuk

Q: spreken de nieuwe Andélon droogshampoos jou aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.