woensdag 11 juli 2012

Vernieuwde Essence Colour & Go Lakken

Had Essence niet laatst een groot aantal nieuwe kleuren nagellak geïntroduceerd? Dat was het eerste wat in mij opkwam toen ik dit bericht las. Essence komt binnenkort met een groot aantal nieuwe kleuren nagellak. Niet alleen de kleuren zijn vernieuwd, ook de flesjes en de formule is iets aangepast. Ze komen nu met een formule die nog sneller lakt, nog langer blijft zitten en een gel shine finish heeft. 44 nieuwe kleuren + 6 nude lakken, ik ben benieuwd. Kijk verder naar alle nieuwe kleuren op een rij.
Ik ben erg benieuwd naar de lakken en kan niet wachten tot ze in de winkel liggen. Ik denk wel dat er een aantal lakken hetzelfde zullen zijn als bestaande lakken van nu. Maar dat is allemaal even afwachten tot we ze in real life gaan zien.
Ik hoop dat het een goede verbetering is en dat ze niet teveel veranderen.

Q: wat is jou eerste indruk over deze verandering?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.