zaterdag 7 juli 2012

W.I.C. Snow White & The Huntsman Collectie + Swatches

Bijna een maand geleden vertelde ik dat W.I.C. by Herôme een leuke samenwerking ging doen met Snow white and the Huntsman. Hiervoor was een leuk event georganiseerd waar ik helaas niet bij aanwezig kon zijn. Wel heb ik de mooie lakken van deze collectie mogen ontvangen om ze aan jullie te laten zien. Kijk mee naar Swatches en meer. Be ware... sommige kleuren hebben maar één laagje nodig.


Toxic Apple , Awakening Kiss , Snow White , The Huntsman
Toxic Apple : Deze mooie appel rode kleur dekt echt al super in één laagje. De swatches hierboven zijn ook met één laagje.
Awakening Kiss : Een beetje een standaard roze kleur die een klein beetje extra pit krijgt door het beetje felheid dat hij heeft. Hier heb ik twee dunne laagjes aangebracht.
Snow White : Een prima witte kleur die goed dekt in twee dunne laagejs. Zeker een aanrader als je een witte  basis zoekt voor nail art.
The Huntsman : Dit zwarte lakje vind ik echt geweldig! Hij dekt in één laagje en is gitzwart! 
Evil Queen , Mirror Mirror
In deze collectie zitten niet alleen gewone lakjes, deze collectie bevat ook twee crackle lakjes die een erg leuk effect geven aan je standaard nagellak.
 Evil Queen : Ik vind dit persoonlijk de mooiste combi. Zwart met goud!
 Evil Queen : De rode en met gouden combo is ook erg mooi.
Mirror Mirror : De combo tussen wit en blauw geeft een koel en ijzig effect.  
Mirror Mirror : Persoonlijk vind ik deze combi iets minder. Er springt hier niet echt een kleur uit. 

Ik vind de lakken van deze collectie wel leuk, zeker de namen. Ze zijn niet onwijs bijzonder, maar zoals de zwarte en rode kleur vind ik echt een aanrader omdat hij maar één laagje nodig heeft. Ik moet ook zeggen dat ik bijzonder enthousiast ben over de crackle lakken. Ze hebben een erg mooi effect en gaan niet heel dik klonten.

De Snow White & The Huntsman nagellakken van W.I.C. by Herôme zijn de hele maand juli nog verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en via www.herome.com. De lakken kosten €7,50 per stuk en twee voor €12,50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.