dinsdag 7 augustus 2012

Andrélon Haar & Hoofdhuid

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over mijn haar en mijn hoofdhuid. Ik heb zo nu en dan , voornamelijk als ik stress heb , roos en dit vind ik best vervelend. Gelukkig ben ik niet de enige, want 7 op de 10 Nederlandse vrouwen heeft last van een geïrriteerde en een gevoelige hoofdhuid. Andrélon heeft sinds kort een haar & hoofdhuid lijn die er voor zorgt dat zowel je haar als je hoofdhuid goed verzorgt wordt.

Omdat iedereen wat anders wil, en iedereen weer een ander soort haar en hoofdhuid heeft, zijn er drie varianten. De Volume Maxx, de Sensitive en de Repair. Elk shampoo geeft sowieso een verzorgde hoofdhuid voor zichtbaar gezond haar.
de Volume Maxx is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar. Hij heeft de 'root-lift technologie die ervoor zorgt dat je haar meer volume en body krijgt.

Hij voelt prettig aan en heeft een erg fijne geur. Deze is het minst geschikt voor mij. Ik heb van mijzelf erg dik en zwaar haar en hij kan het bij mij helaas niet waar maken. Maar ik denk dat meiden met dun haar hier erg blij van kunnen worden.
De Sensitive is gemaakt voor mensen met normaal haar met een gevoelige hoofdhuid. De bestanddelen in deze shampoo bestrijd effectief de oorzaak van roos en kalmeert de gevoelige hoofdhuid.

Ik ben echt fan van deze shampoo. Hij voelt heerlijk aan en werkt voor mijn gevoel écht goed! Bij de eerste keer gebruik merkte ik direct verschil en sinds ik de shampoos gebruik van Andrélon is het ook niet echt meer terug gekomen!
De repair is speciaal gemaakt voor droog en beschadigd haar. Deze shampoo bevat Lysine, deze zorgt voor een intensieve voeding.

Deze zit een beetje tussen de twee anderen in. Ik wissel deze dan ook het meeste af met de Sensitive.
Alle drie de shampoos bevatten het Natrium 10 formule. Deze verzorgt het haar en de hoofdhuid intensief. Naast de drie shampoos is er ook nog een masker verkrijgbaar in de repair variant. Ik vind de Haar & Hoofdhuid lijn echt een goede aanvulling op het assortiment. Ik denk dat het toppers gaan worden.

De shampoos kosten €4,29 per stuk en zijn verkrijgbaar bij een drogist of een supermarkt bij jou in de buurt. 

Q: Welke variant trekt jou het meeste aan? Wat is jou favoriete Shampoo?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.