zondag 5 augustus 2012

Bourjois Mini Nagellakjes

Als ik ergens van hou, dan zijn het wel mini producten. Ze zijn handig om mee te nemen op reis of gewoon al om even snel in je tas te doen als je een dagje weg gaat. Bourjois komt nu met kleine schattige mini's die onderverdeeld zijn in twee collecties. De "Princesse a Vienne" en de "Fashionshow a New York". Beide collecties hebben tien leuke kleuren en ik laat vandaag totaal drie kleuren zijn. 

De lakjes zitten in leuke kleine flesjes van elk 3ml. echt mini mini dus. De Princesse a Vienne collectie is geïnspireerd door de elegante en aangename leefwereld van een prinses. Deze collectie heeft voornamelijk zachte pasteltinten. De Fashionshow a New York collectie is geïnspireerd op de modeshows in New York en de fashionistas die erbij horen. Deze collectie heeft voornamelijk wat opvallendere en bruisende kleuren. 

Ik heb twee verschillende lakjes uit de Princesse collectie die allebei een blauw tint hebben. En het oranje lakje komt uit de Fashionshow a New York collectie.
80 Blue Water: Een licht pastel blauwe kleur die een mooie cream finish heeft.
81 Blue Sirene: Een doorzichtig lakje met vele verschillende formaten glitters. Je kunt hem alleen zo dragen, maar hij is ook erg leuk over een lak heen als topcoat.
 94 trendy Orange: een pittige en opvallende oranje kleur die echt een beetje Holland effect heeft.
De lakjes zitten in een erg leuk flesje en zoals ik al zei, zijn ze super handig voor mee op reis. Het kwastje vind ik helaas iets te klein waardoor het lakken iets lastiger wordt. Omdat de lak ook snel droogt zie je snel verschillende hoogtes. Met een topcoat is dit snel verholpen. De getinte kleuren zijn erg gepigmenteerd en zouden in één laagje al een prima gedekte kleur geven. Mijn voorkeur gaat uit naar twee laagjes omdat de lak dan egaler is.

De lakjes liggen vanaf deze week in de winkel en kosten €2,99 per stuk. Er zijn op dit moment 20 verschillende kleuren verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Heb jij liever 1 grote formaat nagellak mee, of meerdere kleuren mini's?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.