donderdag 30 augustus 2012

Bourjois Parisian Lodge - Trio Smoky + look


We zitten nog in de zomer, maar alle merken komen alweer met de najaars collecties met de daarbij horende  kleuren. Bourjois komt met een nieuwe collectie genaamd Parisian Lodge. Een collectie om een modieuze, glamourvolle 'tribal look' te creëren. Uit deze collectie heb ik heb ik het Vert Jungle palette met drie groene tinten die helemaal naar mijn smaak is. Kijk mee naar swatches en een look met dit mooie palette.

Het Trio Smoky palette is lekker compact en heeft een leuke uitstraling. Hij heeft drie kleine tinnetjes met oogschaduw. De kleuren passen erg goed bij elkaar en daardoor kun je met deze drie kleuren direct een mooie smokey eye te maken. De kleine spons applicator gebruik ik nooit, maar zeker handig als je onderweg bent en je je kwasten vergeten bent.
Ik ben echt enthousiast over de pigmentatie. Ze zijn zacht en na twee keer wrijven krijg je al een erg mooie kleur. Omdat hij zo zacht is, zijn de kleuren ook makkelijk te blenden. Er zit ook een speciaal metallic finish om het zo wat meer power te geven.
Ik heb hier bij de look de drie kleuren gebruikt. Ik vind ze erg mooi bij elkaar passen. Op de foto links onder zie je de metallic finish erg goed door de flits. Ik heb alleen als highlighter nog een kleur van Urban Decay erbij gepakt.  Ik vind het een leuke look geworden en draag deze dan ook al eens met regelmaat.
Ik vind het palette zeker een aanrader. Ook omdat hij makkelijk is voor onderweg en je drie mooie kleuren krijgt. Er is ook nog een ander palette in deze collectie genaamd Brun Wood met rood en bruine tinten. 

De Bourjois Parisian Lodge Trio Smoky  ligt vanaf volgende week in de winkel, maar sommige winkels hebben hem al liggen. 
De Trio Smoky kost €12,99 en is verkrijgbaar bij Parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen. 

Q: Wat vind jij van dit Smoky Eyes palette?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.