maandag 13 augustus 2012

Daily Sillysilsil - Week 32

Goedemorgen iedereen. Lekker weekend gehad? Het is weer warmer aan het worden en ik moet zeggen dat ik me er niet echt op kan verheugen. Het was afgelopen week al onwijs warm bij Sephora binnen en dan is het niet echt een pretje om te werken. Deze week heb ik een aantal dagen gewerkt en ben ik met mijn ouders naar Duitsland geweest. Tevens ben ik weer naar de dierentuin geweest, maar dit keer samen met Noah en echt voor de plezier. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag.
Mijn ouders wonen in een dorp met veel landerijen. Hierdoor komen de katten regelmatig met een muis thuis. Hier lag een muis in de badkamer 'te slapen', en moest Noah zijn muis erbij slapen.
Nieuwe lakjes van Essence in Duitsland.
Sushi time met paps, mams en Noah in Duitsland.
Drie maal hoeraatjes voor The Body Shop en Satsuma!!!! Ik liet het al zien in mijn shoplog.
Raar weer. Dreigende wolken met regenbuien er in , waar de zonnestralen doorheen komen.
Yay, mijn all time favorite drinken. Coca cola vanille, helaas niet meer in de winkels in Nederland.
Door de drukte overal (werk, verhuizing, bloggen) zag mijn werkkamer er na een halve dag ineens zo uit. Vele nieuwe producten, dus vele foto's maken , vele dingen testen en reviews erover schrijven.
Heerlijke tagliatelle gemaakt met surimi , courgette, ui , room , kaas en wat mozzarella. Jummie dat het was.
Nieuw lakje van de Cucuba collectie van Catrice. Binnenkort komt er een artikeltje over online.
In Duitsland spotte ik de nieuwe Beyoncé midnight heat. Hij is echt lekker voor een budget geur en vind hem de lekkerste tot nu toe van Beyoncé.
Als ik even de tijd heb pak ik mijn Ipad en kijk ik via een programma op de apple tv. Extreme Couponing is echt te gek om te kijken... sommige mensen kopen voor over de $2000 aan boodschappen en met alle kortingsbonnen betalen ze maar $10 ofzo. Ik vind het geweldig. Als ik in Amerika zou wonen zal ik ook zeker besparen met coupons, echter zou ik het niet zo extreem doen dan. Dat is echt gekken werk.
Even wat vitamientjes persen
Dit zie ik de afgelopen weken bijna dagelijks. Je kunt het niet echt goed zien, maar de animatie in de etalage heb ik gedaan. Het ziet er mooi uit al zeg ik het zelf.
Wachten op Robert na het werk. Want ja naast de Sephora staat de Martini toren van Groningen.
Super gave USB stick. Ik vind zulke dingen altijd echt super geweldig. Jammer dat ze niet zulke leuke USB sticks verkopen.
Aardbeien mee naar werk. Alleen heb ik nu wel haat aan deze aardbeien. Ze hebben door het bakje gelekt en daardoor is mijn lock knop van mijn iPhone plakkerig geworden en gaat nu heel moeizaam.
Als iemand een tip heeft om dit schoon te krijgen, heel graag.
Pizza eten met mijn ouders, Robert en Noah... Super gezellig en ik mocht mijn eigen pizza samenstellen. Ik had o.a. ham, champignons, ui, geitenkaas, pijnboompitten, brie, artisjok en rucola er op. Hij was super lekker. Ook laat ik mijn pizza altijd calzone bakken, nog lekkerder. 
In de bus richting de dierentuin.
Er moest ook even gespeeld worden in de dierentuin.
 Noah vond alles super leuk en hier waren we even aan het zitten bij de olifanten.
Na een lange dag dierentuin was hij moe en viel hij in de buggy in slaap.
Noah is echt een kind van mij :D.. We wilde de dag goed afsluiten en wilden ergens gaan eten. Ik vraag aan Noah: wat wil je vanavond eten?  SUSHIIIII zei hij. Nou make my day, want Robert vond het ook wel een goed plan als afsluiter op de geweldige dag.

Q: Hoe was jou week? En wat is jou favoriete foto?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.