maandag 20 augustus 2012

Daily Sillysilsil - week 33

Goedemorgen dames, alweer een beetje bijgekomen van de hitte. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg zwaar heb gehad en gemiddeld drie keer op een dag gedoucht heb. Gelukkig was ik tijdens het warmste moment (afgelopen weekend) vrij en konden we heerlijk bij het water vertoeven. Kijk mee naar mijn afgelopen week.


Nieuwe collectie van W.I.C. ligt binnenkort in de winkel en dit lakje vond ik wel heel erg gaaf.
Je kunt merken wanneer merken allemaal weer met nieuwe collecties nagellakken komen. Zo had ik hier ongeveer 45 lakjes. In twee dagen tijd heb ik alles geswatched en op de foto gezet. Mijn nagels zagen er na tijd niet meer uit. Het was dan ook wel te verwachten dat twee dagen later er al drie geknapt of gescheurd waren.
Ik had ineens zo'n zin in een pan tosti. Ik eet bijna nooit een tosti, maar als ik een tosti eet dan doe ik deze in de tosti ijzer, maar nu dus uit de pan.
Eye candy... Love dit nieuwe Urban Decay palette... Hij is binnenkort te koop bij Sephora.
Ook wordt Ciaté binnenkort verkocht bij Sephora. Deze leuke Caviaar manicure setjes worden dan in drie kleuren verkocht.
Begin de dag met een big ass beker met smoothie. Ik moet zeggen dat ik zelf erg slecht ben in fruit eten. Nu met de smoothies krijg ik meer dan voldoende fruit binnen op een dag.
Leuke mini mascara van Benefit. Handig voor op vakantie of voor in de tas.
Noah wilde graag een dagje bij mama thuis blijven, dus gingen we even naar de winkels en hebben we een stuk gelopen en gefietst... Ja daar wordt je wel moe van.
Als ik moet werken heb ik een snelsnel ontbijtje (soms zelfs op de fiets of in de bus). Maar als ik vrij heb bak ik het liefst een bolletje en geniet ik er even van.
Bourjois komt met een nieuwe top coat die een Python effect geeft. Het is een beetje de Cracle 2.0 en ik vind het veel mooier. Binnenkort komt er een review over online.
Ik zoek al weken, misschien al maanden naar sandalen. Eindelijk heb ik er twee paar gevonden bij de V&D.  De leverkleurige zijn van het merk Marc en kostte normaal €90 en nu €15 (er ging nog 50% af van de afgeprijsde prijs. De zwarte zijn van Esprit en waren normaal €50 en nu €10. I love Sale!
Gewoon vier minuten fietsen van ons huis is een nieuwe wijk aangelegd genaamd Reitdiep. Super leuke woningen in de sfeer van Curaçao.
De tante van Robert vertelde dat er bij Reitdiep een Action en Jumbo zat. We konden onszelf wel voor de kop slaan. Gewoon 4 min fietsen van ons huis terwijl wij altijd de halve stad door fietste om naar een Action of Jumbo te gaan.
Met de nieuwe Essence Pigmenten had ik deze lipkleur gemaakt. I like it. Het review over de producten lees je hier.
 Normaals de Essence pigments.
Catrice had een mooie dag aanbieding bij Kruidvat. Mensen denken altijd dat je dan alleen die dag er gebruik van kunt maken, maar dat is niet zo. Je moet hem die dag activeren maar kunt hem vaak nog een aantal dagen later gebruiken.
Noah kom niet slapen en kwam nog even gezellig bij me zitten. Toen moesten we even gek doen op de foto volgens noah.
Zaterdag en zondag waren we lekker vrij en aangezien het 35 graden was wilden we erg graag wat verkoeling opzoeken bij het water. Eerste wilden we naar hoornsemeer fietsen, maar wilden we eigenlijk iets dichterbij zoeken. Na wat speuren op internet kwamen we er achter dat er vlak bij ons een plas was die ook veilig was om te zwemmen. Eigenlijk wist ik het ook wel dat hij er was, ik was het alleen vergeten.
Heerlijk stuk vind ik dit. Ik houd niet van zand en er op liggen helemaal niet. Hier konden we lekker op het gras liggen en makkelijk het water in. Eerlijk, ik vond het nog lekkerder dan het strand waar ik vorig jaar was in Turkije, daar had je van die pijnlijke kiezelstenen dus kon nauwelijks het water in.
Nu ik bijna dagelijks een smoothie drink, willen de mannen dit ook. Dus smoothies in onze nieuwe Amazing Bullet. Ik heb ongeveer 6 jaar geleden van mijn ouders een bullet gehad en deze is vorige week na jaren trouwe service kapot gegaan. Ik kan iedereen een bullet aanraden. Ja zo'n ding van de tell sell tv gebeuren. Echter hebben wij niet de echte, maar heeft hij wel alles wat er bij de echte zit. Hij is super handig en we gebruiken hem regelmatig. Hij is echt het geld waard.
Ik had dit nevel spray ding al ingepakt voor de verhuizing, maar heb er letterlijk wat dozen voor opengetrokken. Ik moest en zou het hebben met het warme weer. En het was mijn beste vriend tijdens deze warme dagen.
Hmmm ik weet niet of ik deze foto nou leuk of lelijk vind. Geen make-up op, haar omhoog en half in de zon, half in de schaduw. En tja je kunt zeggen wat je wilt, maar ik heb een brede rug.
Na lang zwemmen zat Noah wel even te blauwbekken dus snel even lekker een handdoek om.
We waren alle drie moe en na een halfuurtje thuis lagen de mannen samen op de bank te slapen. Zelf ben ik toen ook even op bed gaan liggen en heb ik een uurtje geslapen. Dit warme weer maakt je echt moe.
I am a lazy mommy.. Sorry jongens geen puf om te koken en bbq'en kan niet bij ons... Dus Chinees besteld.

Ik ben blij dat het deze week wat minder warm wordt want ik moet nog veel inpakken en werken en dan is het niet fijn als het 34 graden is. 

Q: Hoe was jou week? En wat is jou favoriete foto?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.