maandag 27 augustus 2012

Daily Sillysilsil - Week 34

Goodmorning dames, leuke week gehad? Nou dames wat ben ik toch aan het stressen deze week. Veel inpakken, veel regelen, zo nu en dan ook nog werken en heel veel vooruit plannen zodat ik aankomende week achter de schermen niet teveel voor sillysilsil hoef te doen. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag!

Na mijn werk whatsapp'te Robert mij dat hij zin had in paprika chips en of ik even langs de winkel wilde gaan. Zo gezegd zo gedaan, dus meneer ook weer blij. Natuurlijk nam ik voor mezelf ook nog wat lekkers mee.
Ik kwam bijna nooit bij de Jumbo, maar begin de Jumbo steeds leuker te vinden... helemaal toen ik deze yoghurt gratis mee kreeg omdat er een over datum pak in het schap lag. Ik kende het principe helemaal niet, maar I like it!
Ik vertelde eergisteren al over de geweldige stickers van Sephora. Deze heb ik op het moment dat ik het schrijf al 5 dagen op en ze zien er nog geweldig uit. Binnenkort komt er een filmpje over online hoe makkelijk ze aan te brengen zijn.
Make-up inpakken... ik stelde het maar uit en uit, maar moest er nu toch echt aan geloven. In het nieuwe huis moet ik echt een keer mijn stash inkorten. Ik vind het trouwens een super tip van Mascha om het in koffers e.d. te doen

De onderstaande foto's zijn een soort stash flash, want je ziet hier een groot gedeelte van mijn make-up.
Veel lipproducten. Zoals je kunt zien van high end tot low budget.
Veel gezicht make-up. Ook hier varieert het weer van goedkoper naar duur.
Een beetje een mengelmoes van oog en lipproducten. Eigenlijk alles voor de ogen behalve oogschaduw.
En heel veel oogschaduw. Dit is nog niet alles, want mij palettes heb ik apart gedaan.
Wow echt super. Ik heb gewoon al meer dan 1400 Bloglovin followers en ben iedereen daar onwijs dankbaar voor. Zonder jullie was sillysilsil nooit zo groot geworden!
Na mijn werk moest ik snel naar huis, want de nieuwe bewoners die in ons huis komen wonen kwamen langs. De mannen hadden al gegeten en ik had nog wat Sushi rijst over, maar geen tijd om sushi te rollen, dus alles snel klein gesneden en was sojasaus erdoor gedaan. It was super jummy!
Altijd als ik in Duitsland ben neem ik een aantal van deze zalm broodbeleg mee. Super lekker en zeker een aanrader als je een supermarkt in Duitsland komt.
Lekker hollandse pot. Aardappeltjes, schnitzel en bloemkool met een sausje.
Vrijdag ochtend gingen Robert en ik ontbijten bij de Ikea. Sinds een tijdje hebben ze ook pancakes bij Ikea ontbijt. Voor €0,75 heb je twee incl. stroop en poedersuiker. Super lekker.
Verder namen we het standaard ontijtje erbij voor €1,-. Je merkt echt dat vele ouderen gebruik maken van dit ontbijt bij Ikea, want er was echt voor 75% ouderen die een ontbijtje aten voor een euro met een gratis krantje erbij.
Ik vind de zelfscankassa's echt super bij de Ikea. Wij komen er regelmatig en dan nemen we maar een paar kleine dingen mee. Nu hoeven we dan niet in de lange rijen te wachten.
Door het opruimen kom ik heel veel producten tegen die leuk zijn voor kleine winacties. Ik heb ze nu even allemaal in een toilettas gedaan, maar als ik verhuisd ben zullen er zeker een paar leuke winacties aankomen.
Ikea heeft een nieuwe geur stompkaars die ik echt super vind ruiken. Hij ruikt fris en doet me een beetje aan een spa geur denken. Ik weet helaas niet welke geur het is, maar met bovenstaande afbeelding in ieder geval.
Oeps, je let even 10 min niet op en zie je dit. Noah had een crème gepakt en zicht heerlijk ingesmeerd. Ach hij rook wel lekker.
Wat een berg met schoenen, nu nog uitzoeken welke we willen houden en welke we weg gaan doen.

Q: Hoe was jou week? En welke foto vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.