maandag 6 augustus 2012

DailySillysilsil - Week 31

Wat een leuke week heb ik gehad. Beetje gewerkt, beetje in huis bezig geweest en ik had gisteren de Nikon workshop voor mijn camera. Het weer vond ik deze week ook iets aangenamer en dan voel ik mij al direct wat prettiger. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag.


Het is echt een chaos in huis door het beginnen met verhuizen. Overal liggen dingen en overal staan dozen e.d. Het heeft echter nu geen zin om alles op te gaan ruimen want het wordt toch wel weer een bende. Elke ochtend als ik dan ook de woonkamer kom binnenlopen voel ik de opruimdrang.
Lange tijd geen paars meer gedragen, dus pakte ik maar weer eens een paar paarse oogproducten.
Na een ochtendje shoppen kwam ik thuis en had ik zo'n zin in pasta, dus even een snelle pasta gemaakt met surimi, broccoli, ui, slagroom en kaas.
Leuke bordjes met mooie teksten er op voor in ons nieuwe huis. Gekocht bij de blokker voor €4,- per stuk.
Deze mooie jurk gekocht voor maar €19. Lekker zomers en hij stond mij ook nog eens leuk.
Ook dit tuniekje vond ik in de sale. Ik zal nog eens een foto posten als ik hem aan heb.
Een nieuwe kleur Lipstain van NYC. Ik vind de kleur echt heel erg mooi. Helaas weet ik niet of hij er al is of wanneer hij komt. Ik heb er al een mail achteraan gestuurd, maar nog geen reactie gekregen wegens vakantie.
Wat een hel. Ik wordt niet snel wakker in mijn slaap, en als ik wakker wordt door iets, dan slaap ik ook weer zo. Helaas was er dit keer zo lang noodweer boven Groningen, dat Robert, Noah en ik alle drie urenlang wakker gelegen hebben. Achteraf bleek dat de helft van Groningen wakker had gelegen.
Lekkere wafel tijdens mijn lunchpauze.
Mijn avondeten in mijn pauze tijdens werk.
Ik ben de laatste tijd van de smoothies en shakes en had hier een snelle aardbei en banaan smoothie gemaakt met veel water en wat ijs.
Ik was zo moe.... Ik had me klaargemaakt en we moesten nog weg, maar had er even de puf niet meer voor. Gelukkig was het even liggen al genoeg en kon ik de dag lekker door.
Kiki (vriendinnetje van Noah) werd 4 jaar dus kreeg ze een mooi prinsessenpakje.
De Dora en Boots taart voor de jarige jet.
Weekend, en de koelkast is weer goed gevuld. In die grote tas in het midden zit een lekkere grote watermeloen.
Alleen nog rijst erbij en klaar. Heerlijke wokgroente met kip en woksaus.
Ik had zin in snacken, maar wilde niet te ongezond, dus pakte een schaaltje aardbeien met een klein beetje suiker.
Ons manneke bleef onverwachts logeren bij Opa en Oma omdat hij liever ging golfen met ze dan naar de Dierentuin. Nu gaan we dus volgende week heen met Noah.
 Erg mooie water bal. Ik zou hem zo wel in de tuin willen hebben.
Aangekomen bij Dierenpark Emmen voor de Nikon foto workshop. Ik heb sinds een paar maanden mijn spiegelreflex, en kwam via een reclame op tv er achter dat je met een workshop mee kon doen voor €15 ipv €40 omdat ik een specifiek type heb.  Super leuk natuurlijk, en het proberen waard.
De workshop begon met ongeveer 1,5 uur theorie. Ik heb erg veel geleerd en zag nog zeker veel moeten oefenen om alles onder de knie te krijgen.
Daarna gingen we nog het park in om dingen te proberen en plaatjes te schieten. Ik zal waarschijnlijk binnenkort er nog wel een kort artikeltje over schrijven.
Ik bleef een nachtje bij mijn ouders slapen (Noah was er al) dus moest ik echt met de bus door allemaal plaatsen waar ik nog nooit geweest was. 
Mijn paps en mams kwamen ineens met baklava en ijs aan... jammie... lekkere late night snack.

Q: hoe was jou week? wat is jou favoriete foto van hierboven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.