woensdag 1 augustus 2012

Essence - Ready For Boarding nagellak + Peel off base coat

Sinds kort heeft Essence een nieuwe  Limited Edition genaamd 'ready for boarding'. De collectie zelf vond ik niet heel erg spectaculair, maar ik vond wel een paar leuke kleuren nagellak om mee te nemen. Waar ik vooral nieuwsgierig naar was, was de peel off base coat. Een nagellak die je zo weer van de nagel af kunt trekken. Kijk mee naar mijn mening over de peel off base coat en drie kleuren uit deze collectie.
Deze collectie heeft totaal een vijftal lakken. Ik heb zelf de bovenste drie meegenomen. In deze lijn zit ook een roze en een paarse kleur, maar deze vond ik wel heel erg gewoontjes en heb ik dus niet meegenomen.
04 Via Airmail: 
Een erg mooi midden blauwe kleur. Het lakje heeft een cream finish en hierboven heb ik maar één laagje aangebracht. Hij heeft een erg goede dekking en droogt ook hierdoor erg snel.
03 exits on your right:
Een mintgroen lakje met een klein beetje pit. Hij is iets groener dan de meeste mintlakjes, maar hierdoor wordt hij wel interessanter. Ik heb twee dunne laagjes aangebracht.
05 Destination Sunshine: 
Een heerlijke pastel zonne kleurtje. Hij lakt voor een geel lakje vrij goed. Ik heb hier twee dunne laagjes aangebracht. Deze lak droogt helaas wel iets langzamer.
De peel off base coat is echt een leuke uitvinding, zeker voor op vakantie. Je hebt eigenlijk geen nagellak remover meer nodig. Je brengt een de base coat aan, wacht tien minuten en je kan een nagellak naar keuze er overheen doen.

Toen ik de base coat aanbracht schrok ik een beetje. De base coat is wit en ruikt een beetje naar een soort kinderlijm. Na een paar minuten wordt de base coat helemaal transparant en dan ziet het er uit als een gewone base coat. Daarna heb ik de blauwe lak er overheen gedaan en afgesloten met een top coat. Daarna kon ik de base coat pas echt uittesten. En wonderbaarlijk de lak bleef goed zitten, en het eraf halen ging echt als een soort gummie laagje. Ik vind het echt een leuk product!
Het is een leuke collectie, maar niet heel erg spectaculair. Zoek je een pastel achtige kleur, dan kun je zeker even kijken. De peel off base coat vind ik wel een aanrader, voor die prijs is hij zeker het proberen waard. 

De collectie ligt vanaf nu in de winkel en is een LE dus op=op. De nagellak kost €1,49 en de peel of kost €1,79 en is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Q: Kende jij het peel off concept al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.