donderdag 16 augustus 2012

Essence vernieuwde nagellak

Ik vertelde vorige week dat Essence in de nieuwe nagellak in Duitsland al in de schappen had liggen. Ik vind de vernieuwde flesjes onwijs leuk en vond het schap er dan ook onwijs leuk uitzien. Ik heb mij kunnen inhouden en heb er uiteindelijk vijf meegenomen. Kijk mee naar deze vijf nieuwe kleuren.

Zoals ik al zei, zijn de verpakkingen veranderd. Ik vind het persoonlijk een positieve verandering, maar daar zijn de meningen over verdeeld. De inhoud is ook meer geworden. Hadden de oude flesjes 5ml., de nieuwe hebben 8ml. De prijs is daardoor ook een klein tikkeltje omhoog gegaan. Verder vind ik de dop echt super. Als je hem opent, voel je dat de dop een soort klik sluiting heeft. Hierdoor weet je zeker dat het flesje goed dicht is.

Bij alle onderstaande swatches heb ik twee dunne laagjes nagellak gebruikt.
119 Boho Chic: Een perzik oranje kleur met mini gouden flakies er in. Echt super gaaf vind ik hem. Hij geeft het lakje echt wat pit!
109 off to Miami! : Lekker fel oranje en lekker zomers. Dit lakje is echt een eye catcher en lijkt onwijs veel op een lakje van Nails inc. van de nieuwe collectie.
127 I love bad boys: Een blauw lakje wat naar pastel tinten neigt. In het lakje zitten kleine mini lichtblauwe glittertjes. Zonder dit lakje zou het een beetje een saai kleurtje zijn, maar nu is hij erg catchy.
134 Stuck on you: Is een nacht blauwe kleur met kleine zilveren glitters er in. Hij doet me echt denken aan de hemel bij nacht met duizenden sterren.
139 walk on the wild side: Een donker groen lakje die toch best opvallend is door de mooie mini groene glitters in de lak.
Zoals jullie kunnen zien ben ik aardig enthousiast over de lakken. Ik heb twee meer zomerse kleurtjes en drie najaarskleuren. Het kwastje van de nagellak is ook een klein beetje veranderd , hij is iets breder geworden en heeft iets meer een ronding aan het uiteinde. Hierdoor lakt hij onwijs fijn! Ze drogen snel, geven een mooie glans en blijven echt goed zitten.

De nagellakken liggen vanaf september bij Kruidvat en Trekpleister in de winkel en kosten €1,69 per stuk. Totaal zijn er 44 nieuwe en trendy kleuren. 

Q: Welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.