woensdag 15 augustus 2012

Kneipp patchouli verzorgingslijn

Tja, als ik aan patchouli denk, denk ik aan oudere vrouwen met een wat muffige geur. Maar dames, wat had ik dat mis. Kneipp is namelijk met een patchouli lijn gekomen met producten in deze geur en het ruikt echt heerlijk. De geur is lekker subtiel en niet zo sterk als ik mij van vroeger herinner. Kijk mee naar de nieuwe producten.

Patchouli heeft een stimulerende maar tegelijkertijd ook een rustgevende eigenschap. Hierdoor wordt je weer helemaal in balans gebracht. Kneipp combineert zo het beste uit twee werelden , rust en energie , jing en jang. Kneipp brengt de geur in drie producten uit, douche, badolie en massageolie.
De natuurlijke oliën in deze nieuwe Kneipp producten maken je huis super zacht en soepel. De geuren zijn lekker en subtiel en laten je echt genieten van het moment onder de douche of in bad. De geur is zacht, warm, zoet en is wat kruidig. De producten zijn ook erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid.
Ik kan niet wachten tot ik in ons nieuwe huis in bad kan met deze heerlijke badolie. De producten bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn vrij van minerale oliën.

De producten zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en kosten:
- douchegel €4,99
- massage olie €7,99
- badolie €8.99

Q: Wat vind jij van de geur patchouli?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.