dinsdag 21 augustus 2012

*new* Essence - Colour and Change Nail Polish

Sinds de wisseling van Essence ben ik zo benieuwd naar de vele nieuwe producten. Zo ook naar deze Colour and Change nagellakjes. Deze nagellak bestaat uit twee stappen waardoor je van een gewone kleur nagellak een nail art kan maken. Kijk mee hoe het werkt en wat ik er van vind.

De nagellak zit in simpele standaard potjes met op de witte doppen afbeeldingen wat je met de lak o.a. kunt doen en hoe de kleur veranderd. Zoals je op de eerste foto kunt zien, heb je naast de nagellak ook een speciale magic effect designer nodig die de kleur laat veranderen. De magic effect designer zelf is doorzichtig van kleur en heeft een dunne lange tip kwastje. Ik was erg benieuwd en ging er snel mee aan de slag.
02 Kind of magic: Een okergele kleur die verder niet heel speciaal is. Met de speciale magic effect designer  krijg je een helder oranje kleur. Ik heb hier geprobeerd stipjes te maken.
03 Sweet Suprise: Een zacht roze kleur met een lichte frost effect. Met de speciale magic effect designer komt er een soort rood rozige kleur die erg doorschijnend is. hmmm weer niet zo makkelijk gelukt als gehoopt.
04 unexpected Galaxy: Dit lakje vind ik het mooist van allemaal. Hij heeft een heel mooi blauw zilver frost effect. Als ik met de speciale magic effect designer horizontale strepen ga trekken is dit de enige die er nog mooi uit komt te zien. Echter zie je het kleurverschil bijna niet en is dit weer jammer.
Tja, ik vind de collectie niet echt top en eerder een fail. De effecten komen er gewoon niet mooi op en het is best een geklieder. Ik had gehoopt dat het een leuke toevoeging zou zijn, maar nee hier slaat Essence helaas de plank mee mis.

De Colour and change lakjes  en de speciale magic effect designer kosten allebei €1,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Q: Wat vind jij van deze lakjes? een leuk idee of toch een fail?


ps: de uitslag van de Labello winactie komt vanmiddag online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.