donderdag 9 augustus 2012

Nieuwe Catrice Nagellak - Najaar 2012

Ze zijn er! De nieuwe producten van Catrice. Ik liet jullie alle producten al zien en was zelf erg benieuwd naar de nagellakken. Afgelopen maandag was ik in Duitsland en zag ik ze al liggen en nam ik er een aantal mee. Kijk mee naar de swatches en foto's van vier nieuwe herfst kleurtjes.

870 Copper Cabana , 880 No Snow Petrol , 915 George Blueney , 900 Steel My Heart 
870 Copper Cabana: Me loves deze kleur. Heerlijk koper goud die er lekker uit glimt. Hij dekt erg mooi en heeft een mooie metallic finish. 
880 No Snow Petrol: Dit lakje is in het echt wat lichter van kleur en heeft een hele mooie lichtblauwe mini shimmer er in. Op de foto van het flesje zelf zie je de kleur hoe hij in het echt er uitziet. 
915 George Blueney: Ten eerste vind ik deze naam echt geweldig. De kleur vind ik ook echt heerlijk. Een mooie metallic blauwe kleur die ondanks dat hij donker is wel erg goed opvalt.
900 Steel My Heart: Dit is een lakje met een nieuw effect, het Brushed Metal Effect. Ik wist niet goed wat ik hiervan moest verwachten, maar man man man wat is dit een mooi lakje. Hij is grijs, bijna zwart van kleur met daarin een soort van holografische glitters er in. Het geeft zo'n apart effect. Hij is van zichzelf semi mat, maar met een glans top coat geeft hij echt het luxe gevoel.
Ik ben echt mega enthousiast over de nieuwe nagellak van Catrice. Ze dekken erg goed, hebben mooie kleuren en leuke effecten. Ik vind ze ook super fijn lakken, het kwastje is erg fijn en de substantie van de lak is ook echt perfect. 

De nagellakken zullen vanaf nu zo langzamerhand in alle schappen verschijnen. Ze kosten €2,69 per stuk en zitten nu in het vaste assortiment bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.