woensdag 15 augustus 2012

NOTD #5 Catrice - Cucuba Sunny Side

Catrice is deze maand met een nieuwe LE (limited edition) gekomen genaamd Cucuba. De collectie is geïnspireerd op het bruisende leven van Caribische invloeden in Havana. Ik vond de collectie niet echt helemaal mijn ding en heb daarom dit keer maar één lakje meegenomen ( het is een wonder). Kijk mee naar mijn Sunny Side lakje van de Cucuba collectie van Catrice.Het lakje is van zichzeld een beetje licht mosterd geel van kleur die een warme ondertoon heeft. In het lakje zelf zitten hele minuscuul kleine flakies. Hierdoor krijgt het lakje iets meer pit! 
Hier heb ik twee dunne laagjes aangebracht van sunny side. Je ziet nog een heel klein beetje mijn nageleinde door de lak heen. De kleur laat mijn handen helaas redelijk bleek lijken. De lak droogt snel en geeft verder een mooi effect op de nagels.
Ik vind de collectie meer geschikt voor meiden met een getinte huid of zelfs donkere huid. Voor mij als bleekscheet was deze collectie geen succes. Het lakje is echter wel het proberen waard, want hij heeft iets speciaals.

De LE Cucuba van Catrice is verkrijgbaar van augustus t/m oktober en op=op. De lak kost  €2,69 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Q: Wat vind jij van deze kleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.