vrijdag 24 augustus 2012

NOTD #6 : Kiko 358

Ik vind het erg jammer dat Kiko niet in Nederland verkocht wordt. Het is een leuk budget merk met leuke producten. Zeker de nagellakken zijn altijd erg aantrekkelijk. Ik ben zelf nog maar één keer in een Kiko store geweest, dit was in Spanje tijdens mijn persreis. En één keer zijn mijn ouders voor mij langs geweest. Zij hebben toen een aantal lakken voor mij meegenomen en vandaag laat ik één zien. 

Dit is Kiko 358. Helaas hebben de lakjes van Kiko geen namen en moeten we het met nummer doen. Niet getreurd, want de nagellakken zelf zijn erg mooi. Dit is een zalm pastel oranje kleur. Heerlijk kleurtje voor de zomer met een mooie crème finish. Hij dekt erg mooi in twee laagjes. 

De nagellak van Kiko kost €2,50 en is o.a. verkrijgbaar in Duitsland, Spanje, Italië , Engeland, Portugal en Frankrijk. Kijk op de site voor meer informatie

Q: Wat vind jij van deze kleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.