zaterdag 25 augustus 2012

NOTD #7 : Sephora zomerse nagelstickers

Ik heb echt al maanden fan van dit product en was daarom verbaasd over mijzelf dat ik er nog nooit wat over geschreven heb. De Nail Patch Art stickers zijn serieus 'hands down' de beste nagellak stickers. Ik heb ondertussen al vele designs gehad van Sephora en koop ze dan ook altijd flink in tijdens Prijzencircus. Dit rode, oranje ombre effect is één van de nieuwste designs in de collectie en vandaag laat ik hem zien. 


De nagelstickers zitten verpakt in een mooie zwarte verpakking die goed afgesloten zit. Want waar de meeste andere merken met nagellak stickers komen die van een soort plastic zijn, heeft Sephora stickers die echt van nagellak zijn. Wanneer je een verpakking opent moet je ze ook direct gebruiken. Want wacht je een halve dag, dan zijn de uitgedroogd en hard en kun je ze niet meer gebruiken.

Ze zijn super makkelijk aan te brengen en sluiten super mooi aan op de nagels. Geen bobbeltje, hobbeltjes of luchtbelletjes en voor elke nagel is er wel een perfecte formaat. Je plakt hem gewoon op je nagel, wrijft hem naar de buitenkant zodat hij overal goed aansluit op de nagel. Het overtollige buig je om je rand en als je met je eigen (andere) nagel of met een bokkepootje er zachtjes in prikt, scheur je heel makkelijk het overtollige weg. Eigenlijk heb je niet eens een vijl nodig.

Hoe gaaf is dit oranje met rode ombre glitter effect! Hoe langer je nagels zijn hoe meer je het mooie effect ziet.
Je bent misschien een paar minuten langer bezig dan met gewone nagellak, maar nu hoef je niet te wachten tot het droog is en kun je direct verder. Als je er ook nog eens een topcoat overheen doet blijft hij zeker 6 á 7 dagen goed zitten.  Er is één klein nadeeltje aan deze nagellakstickers. Omdat het echte nagellak is met echte glitters, is het onwijs moeilijk om te verwijderen. Dit doe je overigens met gewone nagellak remover. 

Ik kan ze iedereen aanraden en zijn super handig voor op vakantie of als je even geen zin hebt om elke dag je nagels te lakken. Als ik bijvoorbeeld een drukke (werk) week heb doe ik deze op mijn nagels zodat ik zeker weet dat ik een week lang mooie nagels heb. 

Omdat ik zo'n fan van deze nagelstickers ben, wil ik binnenkort een filmpje maken waar ik laat zien hoe ik ze aanbreng. 

De Sephora Nail Patch Art zijn verkrijgbaar bij een Sephora bij jou in de buurt en kosten ongeveer €10 per set.

Q: Wat vind jij van dit effect en deze stickers?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.