woensdag 22 augustus 2012

NYC - Applelicious lip balm

Met dit warme weer drogen je lippen altijd sneller uit en moet je ze extra verzorgen. Daar helpen deze leuke lippen balsems prima mee. De Applelicious lip balms zien er leuk en schattige uit met de appeltjes in de kern, maar ze ruiken ook nog eens heerlijk zoetig naar appel. Kijk mee naar deze balsems die een kleurtje geven, je lippen hydrateren en nog eens een mooie glans geven.

De verpakkingen zijn vrolijk en stalen al zoetigheid uit door de roze kleur. Ze vallen goed op zeker met de NYC logo er op. 

Er zijn totaal vier verschillende kleuren. 

Blushing Golden: een glanzende nude
Caramel Apple: high-end, romig, verukkelijk
Pink Lady: de meest frisse blos ooit
Big Apple Red: volwassen en toch lief

De balsems zijn geïnspireerd door de "The Big Apple" , beter bekend als New York City. Ze zijn verzorgend en dit komt door natuurlijke producten zoals : karitéboter, jojoba en avocado-olie. Deze producten zorgen voor de hydraterende en verzorgende werking van deze lip balsems. 
Zoals je ziet geven de lip balsems een lichte kleur en een mooie glans. Ze plakken totaal niet en voelen erg prettig aan op de lippen. Ze verzorgen je lippen heerlijk en ik kan er weinig negatiefs over zeggen. Persoonlijk vind ik big apple red mijn favoriet. Hij geeft het meeste kleur af en laat mijn lippen er erg mooi uitzien.

Ik kan ze iedereen aanraden. Ze zijn lekker budget en een must have voor in je tas!

De NYC Applelicious lip balm is vanaf nu verkrijgbaar bij een Kruidvat bij jou in de buurt. 
De Applelicious lip balm kost €2,79 per stuk en zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Q: Wat gebruik jij om je lippen te hydrateren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.