vrijdag 31 augustus 2012

NYC - Nail Polish Najaarskleuren

Het verschil tussen zomer nagellak kleuren en najaars nagellak kleuren is altijd erg groot vind ik. Deze zomer hadden we felle neon en opvallende pastel kleuren. Dit gaat nu geleidelijk over naar donkere, warme tinten met hier en daar een zilver en goud of glitter. Kijk mee naar de najaars kleuren van NYC met een Rock Muse topcoat die al je lakken een smoky effect geeft.

De In A Minute Nail Polish heeft een samenstelling die ervoor zorgt dat de nagellak in minder dan 60 seconden. Er zit een UV filter in de lak die ervoor zorgt dat de kleur niet vervaagt tijdens het dragen. De lakken bevatten ook: Calcium , Magnesium en Ijzer, dit zorgt onder meer voor sterkere nagels.
001 Revolving Red: Een mooie diep rode kleur. Hij neigt naar bordeaux rood en geeft echt een classy look aan je nagels.
002 Full Metal Jacket: Love this colour. Heerlijk goud/zilveren kleurtje. Hij is niet goud en hij is niet zilver, hij zit er net tussenin. 
003 Prey of Grey: Een wat standaard en simpele licht grijze kleur. Zeker mooi voor het najaar met de cream finish.
004 Wild With Passion: Een wat opvallende paarse kleur. Ook deze is mooi maar niet heel erg speciaal. Ook deze heeft weer een mooie cream finish.

Rock Muse Top Coat: Deze topcoat heb ik over de Full Metal Jacket gedaan en geeft een wat stoere smokey look aan je nagels. Tevens zitten er grote glitters in. Ik vind deze lakjes wel altijd erg leuk om te zien, maar ik gebruik ze eigenlijk nooit.
Ik vind het een erg leuke collectie en vind de Full Metal Jacket en Revolving Red helemaal top. Echte mooie najaarskleuren die bij veel kledingstukken passen. De nagellakken lakken prima en drogen snel!

De In A New York Colour Minute lakken kosten €2,29,
De Rock Muse top coat lak kost €2,49
De lakken zijn vanaf september exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Welke lak trekt jou het meeste aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.