zaterdag 25 augustus 2012

Revlon - Just Bitten Kissable Balm Stain

Soms zie je iets wat je erg graag wilt proberen. Maar helaas, niet in Nederland te koop. Ik ben grote fan van Judy van It's Judy Time en It's Judys Life en kijk bijna dagelijks haar vlogs en filmpjes. Zo vertelde zij ooit eens over de Revlon Just Bitten Kissable balm stain. Een lippen balsem die blijft zitten als een stain. Ze was er best enthousiast over en daarom moest ik het gewoon proberen! Dus ging ik op zoek en kwam ik uit bij Ebay. Na wat zoeken en kijken naar de kleuren, bestelde ik deze roze kleur genaamd 'lovesick'. Kijk mee naar swatches en mijn mening over dit product. 

De lip balm van Revlon zit in een soort dikke markeer stift omhulsel met daarin de lipbalsem die als stain moet blijven zitten. De verpakking is lekker opvallend roze in de kleur van de balm zelf.

Ik vind het altijd jammer als de verpakking zo groot is en je het product helemaal uitschuift en er maar een klein gedeelte gevuld is met product. Zo zie je hierboven dat ik hem helemaal uitgeschoven heb en maar één derde van de hele verpakking is.
De balsem brengt super makkelijk aan en voelt onwijs zacht en gehydrateerd. Je kunt zelf de kleur opbouwen. Ga je één of twee keer over je lippen, dan krijg je een subtiel roze kleur. Ga je wat vaker over je lippen dan wordt de kleur steeds intenser zonder dikker aan te voelen. 

De balsem blijft zeker langer zitten dan een gewone balsem, maar een hele dag houdt hij niet vol. Uiteindelijk heb ik over de gehele dag twee keer moeten bijwerken. Ik had gehoopt dat hij langer en beter zou blijven zitten, maar alsnog ben ik super positief.
Hij voelt veel prettiger aan dan de meeste stains of lipsticks die lang blijven zitten. Hij voelt erg lang zacht op de lippen. 

Ik heb de Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain gekocht op Ebay bij deze verkoper voor €8,10. 

Ik hoop dat de Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain snel naar Nederland komt, want ik wil er dan zeker meer! Ze zijn echt fijn voor in je tas voor onderweg. 

Q: Wat is jou indruk over deze Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.