zaterdag 11 augustus 2012

Rimmel - Scandeleyes Show Off

Rimmel heeft sinds deze week een nieuwe mascara gelanceerd. De Show Off mascara is een mascara die een spiksplinternieuwe en innovatieve borsteltje heeft. Deze mascara bezorgt tot letterlijk in de puntjes je wimpers van een mooie zwarte kleur.

De Show Off mascara zit in een opvallende paarse verpakking die dezelfde vorm heeft als de originele Scandaleyes mascara. Hij is groot en hierdoor krijg je al snel het idee dat alles wel BIG moet zijn aan deze mascara.
Als eerste combineert Rimmel het liften en definiëren van wimpers met een uniek balvormig borsteltje. De 'gewone' borstel zorgt voor een volume zonder te klonteren en het 'balletje' zorgt dat je een extra lengte krijgt.  De mascara heeft een vezel formule de nog meer effect aan je wimpers moeten geven. 
De mascara geeft een mooi effect het ziet er niet overdreven uit. Helaas heb ik het gevoel dat mijn mascara niet helemaal goed was, want hij was zo droog en trekkerig. Hij voelde aan als een oude mascara die heel droog is. Ik denk niet dat dit bij de mascara hoort en heb het gevoel dat die van mij niet helemaal goed was.
Ik denk ook dat als ik een 'goede' had gehad hij nog meer en mooier effect geeft. 

Ik vind het borsteltje erg leuk en fijn omdat ik in de hoekjes hele dunne blonde haartjes heb die je met de meeste normale mascara's niet te pakken krijg. 

De mascara is vanaf deze week verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. Hij kost €11,99 , echter heeft bijna elke drogist deze en volgende week €2,- korting op de mascara. 

Q: Wat is jou indruk over deze mascara? Wat vind jij van het Bolletje?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.