vrijdag 10 augustus 2012

Skullbikini


Advertorial
Toegegeven, de zomer schiet alweer aardig op, maar er komen nog een boel leuke stranddagen aan.  Het mooiste is dan natuurlijk als je op het strand of in een zwembad cool voor de dag komt met een bijzondere bikini waarvan er niet dertien in een dozijn gaan.

Oké, de skullbikini is niet voor iedereen weggelegd, maar als je de humor ervan inziet is het een ideale bikini om de blits mee te maken. Je valt namelijk niet alleen op door de kleur, maar ook door de opdruk, want hij heet niet voor niets “skullbikini”. Als je op de afbeelding kijkt weet je  meteen waarom.


De bikini is zwart en op het topje grijpen twee witte skelethanden je borsten vast. Geen nood: het is maar een plaatje en het ziet er humorvol maar tegelijk ook stoer uit. De achterkant van het bikinibroekje laat eveneens een ondeugende skelethand zien. Ook hiervoor geldt: getekende skelethanden knijpen niet, maar vallen wel op!

Zwart is een ideale kleur waarmee je allerlei attributen en kleuren kunt combineren zonder dat je een schreeuwerig effect krijgt. Ben jij een fan van accessoires met neonkleuren? Combineer ze met de skullbikini tot een volmaakt eigen stijl.

Houd jij van glamorous oorbellen? De zwarte kleur van de bikini laat ze op hun best uitkomen. 
Zo zijn er letterlijk tientallen combinatiemogelijkheden te bedenken die laten zien wie jij bent. Eén ding is zeker: je zult  niet ondergaan in de massa…

Deze bikini is  online te koop op www.skullbikini.nl en kost € 24,95. De verzending is supersnel (en gratis als je betaalt met een Tweet, Like of Hyve) en komt netjes verpakt aan. Met behulp van handige koordjes knoop je hem vast, dus one size fits most!.
Zoek je een eyecatcher voor op het strand, tijdens het zonnebaden, in het zwembad of voor andere gelegenheden? Niemand kan aan je tippen als je deze skullbikini draagt…! 


Dit artikel is geschreven door Skullbikini.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.