dinsdag 28 augustus 2012

Teeez - City Trip Collectie

Teeez is een merk wat producten ontwikkeld die altijd een beetje 'out of the box' zijn. Zo komt Teeez met een nieuwe collectie genaamd City Trip. Een collectie met nieuwe producten en vernieuwde kleuren. Zo hebben ze een Glitter Gossip Lash & Liner die wel heel vernieuwend is. 
 Als eerste drie nieuwe Scandalous Nail Lacquer , er zijn totaal acht verschillende kleuren die een glossy effect geven en snel drogend zijn.
Coffee to Go is een brons bruine kleur die een erg mooi effect op de nagels geeft. Helaas lakt hij wat streperig. Erg mooi als herfst kleur.
Hotspot is een opvallend paarse kleur die ook helaas weer streperig lakt. De kleur is wel weer erg gaaf voor de herfst.
Big Apple is echt een appel fel groene kleur die ik wel erg gaaf vind. Deze heeft een heel subtiel klein glittertje er in die in de zon heel mooi glansje geeft. Toch streept ook deze weer lichtelijk.
Love Triangle Lipstick zijn heel erg interessant. Ze zien er uit als een balsem maar zijn toch echt een lipstick. Ze komen totaal in 16 levendige kleuren die van nude tot diep rood gaan.
De lipstick zit in een lange verpakking en is rond en klein waardoor hij makkelijk op de lippen is aan te brengen. Ze zijn een beetje droog bij het aanbrengen, dit komt door de semi matte en satijnen finish. Ze zijn onwijs gepigmenteerd en geven een mooie kleur af.

Glitter Gossip Lash & Liner is een product wat ik nog niet eerder gezien heb. Een eyeliner en mascara in één die bomvol met glitters zit. Is het handig of is het alleen maar gepriegel. Ze zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, waaronder drie neon kleuren.
De applicator heeft een mascara borstel die langzaam overgaat in een eyeliner tip. Het ziet er erg handig uit en als je hem als mascara gebruikt komt er subtiel een glitter op je wimpers. Ik snap echter het effect nooit zo goed van glitter mascara, want ik vind het er altijd een beetje raar uitzien. De eyeliner aanbrengen vind ik echt een gepriegel. Er komen mooie glitters vanaf en je kunt zeker een mooie hoeveelheid aanbrengen. Helaas kom je met het mascara borsteltje regelmatig tegen de wimpers of huid aan tijdens het aanbrengen. Niet heel erg handig dus.
De drie gekleurde glitters vind ik onwijs leuk en hebben een beetje weg van de Urban Decay glitter eyeliners. Zeker leuk voor een feestje, maar pas op dat je er niet te veel me knoeit.

De producten kosten:
Nagellak: €4,90
Lipstick: €5,99
Glitter liner & mascara : €4,79

Ik vind de lipstick helemaal top en de glitter eyeliner is ook leuk voor een feestje. Ik weet dat Teeez niet heel makkelijk verkrijgbaar is, maar kom je in de buurt bij een winkel die Teeez verkoopt neem dan zeker een kijkje.

De producten van Teeez zijn vanaf nu verkrijgbaar. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van het merk Teeez en deze collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.