zondag 19 augustus 2012

Too Faced - Natural Face Palette

Too Faced is onlangs met een nieuw palette uitgekomen. Dit keer niet een palette met mooie oogschaduws, maar met gezichtsproducten die je een mooie glow geven. Een palette die alles heeft om je gezicht helemaal af te maken. Kijk mee naar het Natural Face palette van Too Faced.
Het palette ziet er net zo uit als elk ander palette. In een mooi doosje met daarom een mooi plaatje. In het doosje vind je dan geweldig mooie producten, hier dus voor het gezicht. Het palette heeft totaal zes producten die elk zijn eigen functie hebben. Zo heb je een bronzer, een crème blush , blush , concealer , luminize en een brighten. 
v.l.n.r.: Bronzer, Crème blush en Blush
De bronzer is erg mooi te gebruiken om te accentueren en ergens een kleine subtiele glans te geven. De twee  verschillende soorten blush zijn natuurlijk om wat extra kleur te geven op de wangen.
v.l.n.r.: Concealer , Luminizer en brighten
De concealer kun je goed gebruiken om lichte plekjes weg te werken. De luminizer is erg geschikt om accent te leggen op lekken in het gezicht, zoals bij de ogen. De brighten is een beetje hetzelfde als de concealer qua substantie alleen gebruik je deze om plekken iets op te laten lichten.

Ik vind alles erg mooi en goed qua pigmentatie en kwaliteit, alleen de brighten vind ik een beetje tegenvallen en doet bijna niks. 
Ik vind het een mooi palette en pak hem dan ook regelmatig naast mijn standaard gezichtsroutine. Hij bevat tevens weer de traditionele Too Faced kaartjes waar verschillende voorbeelden op staan. Ook heeft hij een leuk klein rond spiegeltje en zo is hij ook erg makkelijk voor mee op vakantie.

Het Natural Face palette van Too Faced is verkrijgbaar bij Sephora en kost rond de € 40

Q: Wat vind jij van het merk Too Faced  en dit palette?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.