zondag 26 augustus 2012

Verhuis update #1 : Inpakken + verhuis beauty essentials

zoals ik al vertelde, wil ik jullie een beetje op de hoogte houden van onze verhuizing. Morgen is de grote dag dat we de sleutel krijgen en we bij de notaris de overdracht gaan tekenen. Ik ben al een tijdje druk bezig met  voorbereiden en inpakken en daardoor hebben we al een tijdje de douche en verzorgingsproducten ingepakt. Hierdoor hebben we maar een klein gedeelte aan producten wat we op dit moment gebruiken en deze laat ik ook aan jullie zien.
Zie je het filmpje niet, kijk dan hier.

Ik ga jullie op de hoogte houden en jullie zien en lezen snel meer over de verhuizing.

Q: Wat zijn jouw beauty essentials tijdens verhuizen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.