dinsdag 14 augustus 2012

W.I.C. by Herôme - Amazing Australia

Ik zou nog wel eens heel graag naar Australië willen. Het lijkt me een geweldig land met vele mooie dingen. Om het toch wat dichter bij huis te houden is W.I.C.by Herôme met een collectie gekomen die geïnspireerd is op steden van Amazing Australië. Kijk mee naar de kleuren en swatches van deze zomerse collectie.


De zes kleuren op een rij: Adelaide , Brisbaine , Gold Coast , Wollongong , Wagga Wagga en Tasmania 
Bij alle onderstaande swatches heb ik twee dunne laagjes nagellak gebruikt. 
Adelaide , Brisbaine , Gold Coast
Adelaide: Een mooi oranje kleurig lakje die je moet herinneren aan vurige zonnestralen die zorgen voor een warme, sunkissed gloed. 
Brisbaine: Een licht lila lakje die bijna grijs lijkt. Hij heeft een cream finish en geeft een mooie glans. 
Gold Coast: Een super mooie kerrieachtige goud gele kleur die echt mijn favoriet is. Super leuk bij kleurijke zomerse jurkjes.
Wollongong , Wagga Wagga en Tasmania
Wollongong: Een licht grijs lakje die omschreven wordt als dauwblauw. Wollongong is de taal van de Aboriginals en staat voor "het geluid van de zee".
Wagga Wagga: Dit gelle gele lakje vind ik persoonlijk toch meer kikker gifgroen van kleur. Het is een erg gaaf lakje met een mooi effect. 
Tasmania: Dit troebel licht groene lakje vind ik verfrissend nieuw van kleur. Ik heb nog niet echt eerder deze kleur ergens gezien. Mooie cream finish en dekt goed!
Ik vind het een leuke zomer collectie. Een keer wat anders dan de meeste felle collecties, waar ik persoonlijk vaak meer van houd. Maar er zitten kleuren in deze collectie waar ik best happy van wordt. Verder lakken de cream lakken een beetje lastiger omdat ze onwijs dun zijn. Hierdoor krijg je snel dat het wat uitloopt richting je nagelriem.

De collectie is te verkrijgbaar bij diverse parfumerieën , drogisterijen en via herome.nl.
De nagellak kost €7,50 per stuk en twee voor €12,50

Q: Welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.