donderdag 2 augustus 2012

Zomertip : The Body Shop Body Mist

In de zomer willen we niet te veel op. We dragen minder make-up en dragen minder (zware) geuren. In de zomer houdt ik van frisse en zoete geuren en wil ik niet te sterk ruiken. Hiervoor is de body mist van The Body Shop erg geschikt. Ze zijn fris, geven een heerlijke geur en zijn minder sterk dan een parfum. Perfect voor de zomer! 
Er zijn verschillende geuren verkrijgbaar. Ik heb de varianten: Satsuma, Strawberry en Coconut. Verder zijn er nog: Mango, Vanille, Moringa, Shea en Grapefruit. Elke geur heeft een totaal andere geur en daarom is er voor iedereen wel een geschikte geur. Ik ben zelf onwijs fan van Satsuma en Coconut, maar Stawberry is ook een aangename geur.  

De geur zelf blijf je een paar uurtjes licht ruiken, maar alle geuren van de body mist zijn ook in bodybutters verkrijgbaar. Dus wil je de geur nog langer bij je hebben? dan kun je erg goed de geur 'layeren' door eerst de bodybutter aan te brengen en daaroverheen de body mist te doen.
Ik ben fan en gebruikt ze erg veel. Wat ook nog een leuke tip is, en wat ik zo nu en dan doe is het lichtelijk over mijn kleding heen spray. Zo ruiken je kleren ook lekker fris en fruitig. 

De body mist van The Body Shop is verkrijgbaar in een flacon van 100ml en kost €9,00 per stuk. 
Ze zijn verkrijgbaar bij een The Body Shop bij jou in de buurt of via de webshop.

Q: Kende jij de Body Mist al? Welke geur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.