woensdag 8 augustus 2012

Zomertip : NYC Lipstain - nieuwe kleuren

In de zomer wil ik niet te moeilijk doen met make-up en heb ik het liefst een makkelijk product wat ook nog eens goed blijft zitten. NYC heeft al vanaf het moment dat het merk in Nederland is lipstains in het assortiment en komt nu met twee nieuwe kleuren. Laat ze zomer zon maar komen met deze leuke kleuren op je lippen.
De NYC lipstains zitten in een langwerpige verpakking en ziet er uit als een soort viltstift. Het aanbrengen gaat erg makkelijk en je kunt de kleur goed layeren. Hierdoor kun je zelf bepalen of je hem erg transparant wilt hebben of dat je meer kleur op de lippen wilt.
Een sinaasappel oranje kleur en een erg opvallend rode kleur die een klein beetje neon fel is. Ze trekken erg snel in de lip en geven dan niet meer af. De lipstain blijft een lange tijd goed zitten en je kunt er zeker een maaltijd mee eten. Na een paar uurtjes heeft hij wel een kleine touch up nodig. Ze drogen wel een klein beetje je lippen uit, dit verhelp je snel met een balsem of gloss.
Ik vind ze erg handig voor in de zomer en geven een leuke kleur aan je lippen zonder af te geven. Ze gaan makkelijk in de tas en zijn naast deze twee nieuwe kleuren ook nog in diverse andere kleuren verkrijgbaar.

De lipstains liggen al in de winkel en kosten €3,99 per stuk. De lipstains zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Q: Welke kleur is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.