zaterdag 4 augustus 2012

Zomertip: Wella Professionals Sun

Ook al hebben wij niet de perfecte zomers in Nederland, toch hebben we wel zo nu en dan een heerlijke zonnige dag. Zodra de zon tevoorschijn komt roept iedereen dan ook direct hoe belangrijk het is om je huid te beschermen met een goede SPF factor. Maar wat vele vergeten is het beschermen van je haar. Want ook je mooie gouden/bruine/rode of zwarte lokken hebben een UV bescherming nodig. Wella Professionals heeft nu een heerlijk ruikende zomerse lijn speciaal voor de bescherming van je haar.


De producten beschermen tegen zon, chloor en zout water, Want deze factoren kunnen het haar dof laten worden en het haar stug maken. Drie producten uit deze lijn zijn de Shampoo, de conditioner en een beschermende spray. Met deze drie producten heb je een mooie bescherming voor tijdens het zonnen en na het zonnen.

Voor en tijdens het zonnen:
Sun Protection spray: Deze formule heeft twee fases die elk hun eigen werking hebben. fase 1: Beschermt het haar effectief tegen UV-stralen. Fase 2: bevat een vitamine complex dat het haar hydrateert. Hierdoor blijft het haar mooi zacht en glanzend en droogt het niet uit.


Na het zonnen:
Hair en Body Shampoo: Deze shampoo ruikt erg aangenaam en maakt het haar lekker schoon en fris, zeker als je een dag naar het strand bent geweest.
Express conditioner: Deze intensief herstellende conditioner zorgt ervoor dat je haar weer zacht aanvoelt en een mooie glans heeft.

Beide producten voor na het zonnen bevatten vitamine E en voelen erg prettig aan tijdens het wassen. Helaas wordt mijn haar door de producten wel sneller vet en dat vind ik erg jammer. Maar als ik op vakantie zou gaan en ik ga in zee, dan was ik toch elke dag mijn haar en is dat dus geen probleem meer.
Ik vind de producten perfect voor op vakantie omdat je dan je haren elke dag wast, maar voor hier in Nederland is hij iets minder, misschien ook wel omdat de spray bijvoorbeeld voor fijn tot normaal haar is, en mijn haar echt dik is.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja, zeker als ik op vakantie ga omdat ik dan weet dat mijn haar een goede bescherming heeft/krijgt.

De Producten zijn verkrijgbaar bij de Wella kapper. Kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt.
De producten kosten: 
sun protection spray €14 , 
sun hair & body shampoo €10 ,
sun express conditioner €13.

Q: Gebruik jij bescherming voor in het haar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.