zaterdag 15 september 2012

Aussie Hot Lunch + I'm an Aussie Queen Bee

Vanaf het moment dat ik Aussie in Londen leerde kennen was ik fan. Dus toen vorige jaar Aussie naar Nederland kwam en geïntroduceerd werd door een heuse beach party was ik helemaal in mijn nopjes. Aussie heeft afgelopen jaar steeds meer naamsbekendheid gekregen in Nederland en daarom komen ze met een nieuwe lijn in Nederland. En dat is niet alles, want ik ben benoemd tot Aussie Queen bee. Hier vertel ik hieronder iets meer over. Om de nieuwe lijn leuke te introduceren aan de Queen Bees kregen we een lekkere hot lunch. Kijk mee naar de gezellige lunch, uitleg over de queen bee en een sneak peak van de nieuwe producten. 

We waren uitgenodigd in het restaurant Blue Pepper . Hier werden we welkom geheten en stond ons een hete lunch te wachten.
Er stond ons spannend en heet nieuws te wachten, dus werd het gebracht door een hotty brandweerman.
We kregen een uitgebreide lunch met onwijs pikante gerechten. Normaal eet ik nooit pikant, dus het was voor mij echt blussen met water. Het was onwijs lekker, maar heb letterlijk wel 1,5 tot 2 liter water gedronken.
En tijdens een hot lunch hoort natuurlijk een hot cocktail. Deze werd verzorgd door Anna van dThe Fabulous Shaker Boys 
Super leuk om je eigen en andere bloggers hun citaten terug te zien in ons menu kaart.
Op het einde kregen we twee dozen mee naar huis gevuld met de nieuwe producten. Zo mocht ieder een pakket voor zichzelf en mocht je één aan je beste vriendin geven. Ik heb hem aan mijn moeder gegeven omdat zij ook onwijs fan is van Aussie.

Maar jullie vragen je natuurlijk af wat er dan in die dozen zit en wat het nieuwtje is waar Aussie mee komt. Aussie komt met een take the heat lijn. Deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en natuurlijk de 3 minute miracle masker. Ze liggen vanaf oktober in de winkel, maar rond die tijd komt er nog zeker een review over online.

Dan vertel ik nog even in het kort wat het Aussie Queen Bee in houdt. Het betekent dat je als Queen Bee als eerste de nieuwtjes en producten krijgt , en je hebt zo nu en dan eens een gezellige 'get together' hebt. 
Ik kan nu al zeggen dat ik mij weer in de heerlijke geur van Aussie waan.

Ik wil de dames van het PR bureau en Aussie bedanken voor gezellige en lekkere lunch.
En zoals ik al aangaf, binnenkort meer over de nieuwe producten.

Q: Ben jij al bekend met het merk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.