dinsdag 11 september 2012

Bourjois Python Top Coat

Dacht ik dat crackle nagellak al helemaal 2011 was, komt Bourjois met een vernieuwde Crackle 2.0 . De Python top coat vind ik persoonlijk echt heel erg mooi. Veel mooier dan de andere crackle lakken die er op de markt zijn . Kijk mee naar de Python top coat van Bourjois.

Het Python lakje zit in mooi flesje met een opvallende top waarop een slangen printje staat. Het lakje werkt hetzelfde als een gewone crackle lak, alleen geeft deze een wat schubben effect. Dit krijg je alleen als je er een dun laagje over doet. Doe je het te dik, worden de schubben niet mooi. Ga je er nog een laag overheen doen, dan krijg je helemaal geen schubben en werkt het niet. Strijk daarom ook goed het kwastje af voordat je het op je nagel doet, want het is aardig dun en pakt dus snel teveel.
Hier zie je de python top coat over een goudkleurig lakje. Deze is van W.I.C. by Herôme genaamd Bangalore. Ik vind deze combi erg mooi en geeft echt dat speciale effect. Zoals je kunt dien heb ik op mijn pink eigenlijk net te weinig lak gedaan, want daar komt het goud er teveel doorheen.

Ik vind het erg makkelijk aan te brengen en iedereen kan dit doen. Hij droogt ook snel. Je moet wel even wachten voordat het effect zichtbaar wordt. dit gebeurde bij mij pas echt na een minuut, maar dat vond ik juist wel erg leuk.

Het is echt een eye catcher, want als ik de top coat draag krijg ik regelmatig complimenten en opmerkingen er over.

De Bourjois Python Top Coat kost €8,50 en is verkrijgbaar bij een parfumerie of drogisterij bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van deze Python Top Coat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.