woensdag 26 september 2012

Calvin Klein - CK One Color Make-up Palette + Lipstick

Twee weken geleden was ik bij de heropening van de vernieuwde Douglas in de Kalverstraat in Amsterdam.  Hier werd ook de eerste CK one stand van Nederland geopend. CK one is een make-up merk waar iedere beautylover haar hart kan ophalen. Mooi producten met mooie kleuren. Vandaag laat ik een quarto palette en lipstick zien.

De verpakkingen van de CK one producten vind ik erg mooi. Alles is mooi strak en in het zwart en wit. Ook  hebben ze een speels contrast van 'soft touch' mat en hoogglans finish. Hierdoor krijgt het een iconisch als edgy look. Ze vallen goed op, maar zijn toch minimalistisch. 

Wat erg leuk is aan de verpakking van de oogschaduw palette , is dat je hem niet op een normale manier open klapt. Je moet hem een soort van opzij schuiven. Hierdoor geeft het een wat futuristische uitstraling.
CK heeft een achttal powder eyeshadow quads gemaakt. Ik heb de kleur 400 Denim. Dit palette heeft een drietal blauwe en één licht roze kleur. Twee van de blauwe kleuren hebben een intense shimmer en twee zijn mat. Ook zitten er een tweetal spons applicatortjes bij. Deze zijn wel handig, maar dit vertel ik zo verderop.
De pigmentatie is opzicht ok. Ik moet echt wel een aantal keer met dezelfde kleur over elkaar heen gaan wil ik deze kleuren krijgen. De roze kleur valt bij mij echt zo goed als weg en valt eigenlijk niet echt meer op. De twee shimmer kleuren vind ik wel onwijs gaaf.  De kleuren zijn best wat korrelig en hierdoor heb je heel snel fall out. Dit voorkom je voor een deel door een spons applicator te gebruiken. Deze pakt de oogschaduw erg goed op . 
De pure color lipsticks zijn er in 20 verschillende kleuren en ik heb hier de kleur 410 Wanted. De lipstick heeft een intense en mooie verpakking. De kleur zelf zie je ook direct goed. Hij voelt prettig aan op de lippen en omdat hij iets droger is blijft hij erg goed zitten. De lipstick blijft erg lekker en zacht zitten en droogt totaal niet uit op de lippen.
Hier zie je de kleur op de lippen en zie je ook goed dat hij en mooie subtiele glans. Bij de ooglook heb ik de drie blauwe kleuren gebruikt. Een simpele look die er wel goed uitspringt door zijn felle kleur. 
 Hier zie je een full face foto met de producten. Ik vind de lipstick echt geweldig van kleur en is totaal mijn ding. De oogschaduw is zeker leuk maar heeft voor mij niet helemaal de wow factor. Wel heb ik de andere palettes gezien met andere mooie kleuren, dus ik weet zeker dat ze zeker wel in de smaak zullen vallen bij vele beautylovers.

De producten zijn verkrijgbaar bij Douglas Kalverstraat , Amsterdam en via Douglas.nl
De Powder eyeshadow quad kost €35 en de pure color lipstick kost €18.
Vanaf januari 2013 zal CK one in meerdere Douglas parfumerieën verkrijgbaar zijn.

Q: Wat vinden jullie van de look? Spreken de producten je aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.