zondag 2 september 2012

Catrice - Glamour Doll Volume Mascara

Ik koop eigenlijk bijna nooit meer mascara's omdat ik regelmatig mascara's van merken binnen krijg. Ik heb er meestal wel een stuk of acht in mijn bakje liggen. Dus komt het niet zo vaak voor dat ik een mascara zie en denk: 'die moet ik hebben/proberen'. Dat had ik dit keer wel toen ik het persbericht van Catrice zag. De Glamour Doll mascara viel me direct op. Hij doet mij erg denken aan de Lancôme Doll Eyes mascara. Niet alleen door de naam, maar ook de verpakking en het borsteltje hebben dezelfde uitstraling. Kijk mee naar één van de nieuwste mascara's van Catrice.

De Glamour Doll mascara heeft een leuke en speelse verpakking. Niet heel speciaal, maar wel redelijk opvallend door zijn vorm. 

Het borsteltje is lekker compact en heeft een mooi siliconen borsteltje. Hij loopt een klein beetje van breed naar smal en hierdoor kun je ook redelijk makkelijk in de kleine hoekjes komen.
De voor en na foto. En wat een verschil. De mascara brengt erg fijn aan en klontert totaal niet. Hij spreidt mijn wimpers, maakt ze wat langer en krult ze wat. Ik vind het een hele fijne mascara, zeker voor dagelijks gebruik. Zoals jullie kunnen zien maakt hij mijn wimpers ook mooi zwart. Ik had gehoopt dat hij mij meer het  'wauw' effect zou geven, maar dat is het helaas niet helemaal.

Toch ben ik wel erg enthousiast over de mascara. Hij geeft toch wel een erg mooi effect en hij blijft gewoon de hele dag goed zitten.
Hier droeg ik de Glamour Doll mascara samen met de nieuwe Catrice Ultimate Moisture Foundation. Lekker naturel en niet te veel poespas. De Glamour Doll Volume Mascara is zeker een aanrader om te proberen. En voor het geld hoef je hem niet te laten liggen.

De Glamour Doll Volume Mascara kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat is jou indruk over deze mascara?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.