maandag 3 september 2012

Daily Sillysilsil - Week 35

Happy Monday Beauties. Het is weer maandag en tot nu toe was dit mijn meest hectische en slopende week. Deze week was met een lach en een traan. We hebben officieel een huis en na jaren huren hebben we nu ons eerste huis gekocht. Noah was de hele week uit logeren en daarom gingen wij naast het verhuizen ook wat leuke dingen met zijn tweeën doen.

Nogmaals de mooie nagelstickers van Sephora die hier al zes dagen op mijn nagels zaten en er nagenoeg nog perfect er uit zagen.
Nog voordat we de sleutel van ons huis hadden waren we naar de gamma om alvast verf e.d. te kopen.
Maandag middag kwam mijn broertje helpen en ben ik met hem naar de Ikea gereden om Pax kasten te kopen. Ik denk dat ik nog nooit zoveel geld heb uitgegeven bij Ikea.
Thuis gekomen hadden Robert en twee van zijn collega's al het verf klaargezet en waren begonnen.
Één ding is zeker. Tijdens verhuizen eet je alleen maar slechte dingen. Eerste dag, cafetaria
Mijn tafel project. Alles in het nieuwe huis is in grijs en wit tinten, dus een bruine tafel past daar niet bij. Als de tafel af is laat ik het resultaat nog zien.
Mijn kasten project. De linker kast laten we nog even zo, totdat ik meer tijd heb. De rechter kast is bruin, en deze gaat dus ook in de make over... Beide kasten zijn trouwens van Marktplaats. Dit wilde ik om het een wat robuster en echter effect te geven i.p.v. alles in huis van Ikea te hebben.
Na onze eerste klusdag gingen we samen een pizza eten bij Napoli in Groningen. De kenners weten dat dit gewoon de beste pizzeria van Groningen.
Me loves calzone pizza. Lekker dubbelgevouwen en vol met lekkere groentes en meer.
Na de pizzeria nog even naar de kermis. Wij zijn niet echt kermis mensen, maar met zijn tweeën is het toch wel gezellig om even een kijkje te nemen.
Pyjama party in de woonkamer. Omdat ons bed al in het nieuwe huis stond en bijna alle levensbenodigdheden in het oude, besloten we de logeerbedden in de woonkamer te gooien en met zijn tweeën op de grond te slapen
Bommen berend vuurwerk. Op 28 augustus is het Gronings ontzet en dat moet natuurlijk gevierd worden.
We hebben uit het oude huis onwijs veel spullen weg gegooid. Toch hebben we een groot aantal dingen ook gratis weggegeven zoals bovenstaande dingen. Alles is opgehaald en heb er wat mensen blij mee kunnen maken
First Victim, dat was natuurlijk te verwachten. Nagels scheuren natuurlijk tijdens verhuizen.
Onze berging zat echt tot de nok toe vol en alles is nu leeg. Heerlijk! Want toen wij gingen samen wonen en wij van studenten kamer kwamen stopten we alles in de berging om het later ooit eens uit te zoeken. Dat kwam er nooit van dus nu hebben we bijna alles weg gegooid.
Noah sliep de hele week bij de broer van Robert en zijn vriendin. Noah vermaakte zich prima, want ze hadden een soort sport en spel week.
Cadeautje van de wijk. Erg leuk om zoiets te krijgen.
De eerste dag dat Lotje in ons nieuwe huis was. Ze stond bijna geen seconden stil en liep in een snel tempo alles te verkennen in huis. Ik kon dan ook geen scherpe foto van haar maken.
 Pff... wordt je ineens wakker gebeld door je schoonvader die even op de koffie wil komen.
Tja, en met nat haar gaan slapen zorgt voor slag en volume in het haar.
Robert nam me nog een keer mee uit eten en nu verraste hij me met mijn favoriete voedsel. SUSHI! We gingen naar Imono, en toch zijn we het er samen mee eens dat we Sushi Mall veel lekkerder en leuker vinden.
Ik zou het echt elke dag kunnen eten!
Lekker ijsje eten bij Toscana. Binnenkort gaan we de ikkannietkiezen bak nemen. Dan mag je 12 smaken voor €7,- gezellig een bak met zijn drieën delen.
Tja, die eten ook wel eens een ijsje!
Daarna zijn we naar Total Recall gegaan. Een erg mooie film.
Toen we thuis kwamen na de film hebben we The Voice nog even terug gekeken. Toen het afgelopen was en we op de klok keken wat het al 02:30 ... oeps, ach tja, zonder kind kan dat ook wel een keertje.
Aangezien de tafel nog niet klaar is en de woonkamer nog vol staat, weer een makkelijke maaltijd. Shoarma, altijd lekker.
Noah wilde graag in bad en ik eigenlijk ook wel, dus voor het eerst in ons eigen bad. Ik kan nu eindelijk heerlijke bad producten gebruiken zoals de badolie van Kneipp. 
We waren naar de Ikea geweest omdat het koopzondag was en waren in de buurt van de Jumbo. Deze ging om 16.00 open en ik kwam er vijf minuten voortijd aan. Er stonden echt al 40 mensen te wachten en nog geen 5 min later stonden er serieus wel 100 mensen. Het meisje wat mij hielp bij de kassa zei dat dit nog niet eens echt druk was.
Yay... Ik heb coca cola vanille gevonden in Groningen. Helaas hadden ze nu geen flessen maar blikjes is ook prima. Helaas betaal je wel €1,00 per blikje, maar goed het is voor mij echt een traktatie. 

Q: Hoe was jou week? En welke foto vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.