maandag 10 september 2012

Daily Sillysilsil - week 36

Heerlijke week. Nieuwe Stage , nieuw schooljaar, events in Amsterdam en een dagje naar zee. Wat was het lekker dit weekend en wat heb ik veel dingen gedaan. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag en geniet van mijn lekkere week. 

In ons huis hebben we een heerlijke douche. Hij is onwijs groot en net een regenbui. Gelukkig zit er ook een gewone douche bij, want ik was namelijk niet dagelijks mijn haren en dan wil ik mijn haar niet nat hebben.
Mijn eerste dag bij stage. Ik loop dit jaar stage bij Skin clinic in Groningen van Yvonne Austin. Zij is geen schoonheidssalon maar een Huidverbeterings kliniek. Ze doe microdermobrasie , IPL, peelings, injectables en meer. Ik moet zeggen dat ik het echt onwijs interessant vindt.
Lotje zou dinsdag eigenlijk gesteriliseerd worden. Echter veranderde dit plan direct toen Robert bij de dierenarts kwam. We wisten dat er iets met haar tandjes was, maar dat het zo erg was wisten we niet. De tandarts zei dat bijna alles getrokken moest worden en dat ze eigenlijk nooit haar kiezen had gebruikt. Super zielig natuurlijk. 

Na de operatie en nog maar twee snijtandjes en het rijtje mini voortandjes was ze helemaal dronken thuis van de narcose. Je kon merken dat ze er een beetje ontdaan door was, dus ben op bed gaan liggen en ze kwam direct op me liggen. Lekker vertrouwd bij mama. Ik heb wel 2 uur op bed gelegen met haar (en mijn Ipad) en Robert heeft toen maar een lekkere maaltijd gekookt.

Voor de mensen die zich het afvragen. Ze kan gewoon alles eten, hard, zacht alles. Robert en ik hebben zelfs het gevoel dat ze nu meer eet dan voor de operatie. Misschien had ze er wel altijd last van en nu niet meer.
We wilden wat meer koekenpannen  en zagen een leuke deal bij Groupon. Het duurde erg lang voordat ze kwamen, maar ze zijn echt top.
Donderdag was ik bij de opening van de vernieuwde Douglas in Amsterdam. 
Ik was uitgenodigd door Calvin Klein om hun stand te komen bewonderen. Het zag er allemaal erg mooi uit en binnenkort komt er zeker een artikel over een aantal producten van CK. Op dit moment is CK alleen in Amsterdam bij de Douglas in de Kalverstraat verkrijgbaar maar ze komen in 2013 waarschijnlijk in meer vestigingen. En het is natuurlijk op dit moment al online verkrijgbaar
Ook stonden er een tweetal modellen van MAC met de Styleseeker look.
Ik werd heerlijk vertroeteld en mijn haar werd ook gedaan.
Zie het verschil tussen voor en na. Ik heb door de verhuizing mijn styletang ingepakt, dus kon het helaas niet stylen. Wat een ramp vond ik dat.
Hier werd mijn make-up gedaan door de prachtige dame van CK. 
Erg mooie stand van Bobbi Brown.
Na de Douglas opening had ik een lunch van Aussie. We kregen een Hot Lunch en we kregen een Hot nieuwtje te horen.
Erg leuk, we stonden in het menu van Aussie.
Een sexy brandweer man kwam ons het hete nieuws brengen. 
Heerlijke maar onwijs pittige gerechten. Ik vond alles onwijs lekker, maar heb totaal wel 1,5 tot 2 liter water overal achteraan moeten spoelen. Ik heb wel de smaak te pakken en ga vaker scherper eten . Ik eet nooit scherp en kan er niet zo goed tegen, maar het was wel onwijs lekker, dus wil er een beetje aan wennen.
Helaas knapte mijn hengsel stuk van mijn tas die ik vaak naar events mee heb.
Helaas waren aan het einde van de middag al mijn mooie krullen er al bijna weer uit. Toch zat mijn haar hier nog wel erg mooi moet ik zeggen.
Deze foto is nog van de opening waar Leco samen met de lieve en mooie Daphne van de PR op staat.
Bij Sephora Groningen spotte ik het nieuwe palette van Too Faced.
Sinds afgelopen zaterdag is er eindelijk een Sabon in Groningen. Hij zit aan de achterkant/zijkant van de v&d. Ik ga hier aankomende week zeker even neuzen.
Yay project 1 is gelukt. De tafel. We hebben een blank houten tafel gestuurd, gebeitst met grijze bijts en afgemaakt met een witte Gesso verf van Action. En dit is het resultaat. Ik heb er super blij mee en nu moeten we de dressior nog doen. Die wordt nog lastiger dan de tafel.
Lekker snelle en gezonde wok menu gemaakt met verse groenten en kip.
Zaterdag hadden Robert en ik een dagje met zijn tweeën. Samen in de trein naar Bloemendaal aan zee voor het RTL lounge beach event.
Mijn look toen ik naar het beach event ging. Ik krijg veel vragen of ik van deze look een tutorial wil maken. Zodra ik wat meer gesetteld ben zal ik er een filmpje van opnemen.
 Het was perfect strand weer. Heerlijk om zo over het strand te lopen.
RTL lounge stond duidelijk aangegeven. Ik was blij dat er voornamelijk stenen lagen, want ik hou niet zo van zand in mijn slippers/schoenen.
Gezellig met de dames Desirée en Elly , en de dames van Glossybox.
Omdat we enigszins meer hadden verwacht van het beach event zijn we na het optreden van Alain Clark weg gegaan en zijn we lekker sushi gaan eten in Amsterdam.
In de trein terug naar Groningen. Heerlijk zo'n dagje met zijn tweeën en dan terug in de trein met een tijdschrift en wat geklets.
Ik haalde zondag ochtend bij de buren een paar pakketjes omdat we er zaterdag niet waren. En echt super lief, want Kruidvat stuurde mij een klein cadeautje om mij te feliciteren met ons huis.
Ons oude lege huis. Aankomende week moeten we de sleutels inleveren en we moeten nog een paar dingen weg halen en schoonmaken.
Lekker bloggen in onze eigen tuin met het heerlijke weer. Heerlijk gevoel zo je eigen tuin. Noah geniet er ook met volle teugen van en loopt de hele dag in zijn blote billen door de tuin ;D.

Q: Wat is jou favoriete foto? Hoe was jou week? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.