maandag 17 september 2012

Daily Sillysilsil - Week 37

De nieuwe week is weer aangebroken. Maandag ochtend dus weer tijd voor mijn daily sillysilsil. Deze week niet zoveel foto's. Dit is niet bewust gedaan, het was gewoon rustig en ik heb niet heel veel te melden gehad. Ik hoop dat jullie de foto's van deze week weer leuk vinden. 

Maandag had ik maar kort les en ging ik nog even snel naar de stad. Omdat ik best trek had en het lunch tijd was kost ik snel wat op de markt.
Shopper de shop shop. Ik zei het al op intsagram. Jullie kunnen mij voor gek verklaren, maar ik heb aardig wat cadeautjes voor Noah gekocht alvast voor Sinterklaas en zijn verjaardag. Bij Blokker hadden ze namelijk erg veel leuke dingen afgeprijsd.
De cupcake mix van de Action maar eens geprobeerd. De cakes waren erg lekken, maar de topping was echt niet te eten, die hebben we maar weggegooid.
Ik hou niet zo van ananas, maar de combi van deze Vivit met kokos en citroen vind ik echt onwijs lekker. Super makkelijk ook voor onderweg.
Eindelijk weer met mijn drie vriendinnetjes van school bij elkaar. Missen is een groot woord, maar na de vakantie merk je toch wel dat het weer super gezellig met ze is.
Stem dag! Ik heb trouwens op de VVD gestemd. En ik stem altijd op de eerste vrouw van de lijst, dus dat was Edith Schippers. Ik vind namelijk dat er meer vrouwen de politiek in moeten!
Je kon op Instagram meedoen met mijn eerste instagram winactie en dit setje winnen.
Onze voortuin was zo kaal, dus zijn we voor het eerst voor onszelf naar een tuinland gegaan om twee boompjes te kopen voor in de tuin. Wat een gedoe op de fiets naar huis was dat zeg.
Leuk thuiskomen zo met al deze leuke pakketjes. De producten stapelen op dus ik ben onwijs blij dat ik straks een hulp heb, want ik heb al wat leuke aanmeldingen gehad en neem binnenkort een definitief besluit.
Ik moest zaterdag stage lopen, maar Noah ging met Robert en mijn opa naar de open dag van de brandweer. Noah vind de brandweer altijd geweldig, dus hij had de dag van zijn leven en ik kon bij thuiskomst alle mooie verhalen horen van hem.
Ik had weer eens zin in Sushi, dus heb ik snel even een aantal home made sushi gemaakt.
De winnares van het pakketje is Iljatje geworden. Zij krijgt binnenkort dit pakketje. Binnenkort ga ik nog meer leuke setjes weggeven.
Sinds we in het nieuwe huis wonen en ze haar kiezen kwijt is, is ze ongelofelijk lief en aanhalig geworden en wil ze de hele tijd knuffelen. 
Wow even wat foto's verwijderen. Ik bewaar echt teveel!

Dit was alweer mijn week. Volgende week waarschijnlijk meer foto's. 

Q: Hoe was jou week? en wat is jou favoriete foto?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.