maandag 24 september 2012

Daily Sillysilsil - week 38

Goedemorgen iedereen. Iedereen weer aan zijn werkweek of schoolweek begonnen? Ik heb vandaag weer een leuk aantal foto's voor jullie. Mijn week was vermoeiend en druk. We hebben veel in ons nieuwe huis gedaan en ik merkte dat ik het even iets rustiger aan moest doen. Kijk mee naar mijn foto's van afgelopen week.
Ik vind het heerlijk om aardappels schoon te boenen maar niet te schillen. Dan met schil en al te koken en daarna ze af te bakken in de pan. Zo deden ze het vroeger ook en doet mij altijd denken aan mijn oma denken.
 Tadaa het avondeten helemaal klaar.
De nieuwe geur van Lady Gaga. Ik vind hem erg aangenaam, en binnenkort zullen jullie hier meer over lezen.
Onwijs leuke armbanden en horloge gekocht bij Kruidvat en Trekpleister.
Nieuwe geuren van Esprit binnen. Ze zitten in fijne kleine verpakkingen waardoor ze makkelijk in de tas meegaan.
Woensdag een tripje naar Amsterdam. De koffie (en thee) automaat van de AH was stuk, dus moest ik maar even een luxe theetje halen. Persoonlijk vind ik het echt zonde van het geld. Ik betaal bij AH voor een grote kop €1,- bij Starbucks was hij €2,40. En eerlijk , ik vind die van de AH ook nog lekkerder.
Ik had een leuke perslunch van Biodermal in Amsterdam. Er komt een erg fijne lijn voor de vochtarme huid. Perfect voor mij!
Rara waar ben ik. De lunch was vroeg in de middag al klaar, dus hadden we nog wel even zin om te shoppen bij Primark in Zaandam
Ik ben al bij Primark in Londen en La Coruna geweest, maar nog nooit in Nederland. Dus ik ben flink los gegaan.
Ik ging gewoon met drie grote shoppers weg. Zien wat ik allemaal gekocht heb? Kijk dan hier de shoplog.
Mijn ouders waren afgelopen woensdag 25 jaar getrouwd. Ik vind het zo geweldig leuk dat dit gewoon 25 jaar geleden gemaakt is. En wat heb ik ook mooie ouder he?!
Ik had het hoesje bij Vera gezien, en nu zag ik hem toevallig liggen. Kon het gewoon niet laten en moest hem mee hebben.
Koekjes bakken. Robert en Noah vonden ze onwijs lekker, ik vond ze niet denderend. Volgende keer beter.
Ik heb zo zitten lachen. Robert had net een lamp opgehangen en wilde de trap aflopen tot ik ineens. Pats boem.... Rinkel de kinkel hoorde. Alle schroeven uit het doosje lagen onderaan de trap.
 Robert onderaan de trap alles aan het sorteren.
mijn nieuwe schoentjes van Primark waar ik onwijs blij mee ben.
Op school leren we Gelnagels zetten. Onwijs cool. Dit waren mijn eerste drie nagels. Hier zijn ze trouwens nog niet af.
Deze week had Dominos alle pizza's bij afhalen voor €4. We konden het niet laten en hebben een pizza avond gehouden met Noah. Hij vond het fantastisch.
Deze vond ik bij de AH in het schap. Het is niet helemaal mijn ding. De smaak is erg lekker, maar ik houd meer van de warme variant.
Eindelijk sinds weken heb ik weer een middagje tijd om te swatchen
Wordt gek van mijn laptop. Ineens was ik een net gemaakte opdracht voor school kwijt en daarna heeft hij dit scherm getoond voor ongeveer 6 uur. Don't like it.
Eindelijk op bed. Noah werd ineens onverwachts ziek. Hij moest overgeven en hebben hem daarna lekker laten douchen. Na een lange tijd met mama knuffelen lag hij eindelijk op bed.
Gezellig in de trein naar opa en oma voor hun 25 jarig huwelijk. Hier waren we lekker gek aan het doen :D
Mijn ouders kregen een foto album met allemaal foto's van door de jaren heen. Ook zaten er een aantal foto's van mij van toen ik klein was bij. Zo leuk om te zien, mijn vader ook geweldig met dat kapsel.
Hoewel Noah aardig vrolijk was, voelde hij zich toch nog niet helemaal lekker. Hij heeft lekker op de bank filmpjes zitten kijken met muis.
We hebben pannenkoeken gegeten bij het pannenkoekenschip in Groningen. Het was een hele gezellige dag en hebben veel dingen van vroeger opgehaald.

Aankomende week komt prijzencirucus dus ben ik veel aan het werk. Ben benieuwd hoe de ze week gaar worden. 

Q: Hoe was jullie week en welke foto spreekt jou het meeste aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.