donderdag 13 september 2012

Dior - 454 Royal kaki 5 couleurs palette

Soms zie je een product en gaat je hart een stukje sneller kloppen. Dat heb ik met deze mooie Royal Kaki palette van Dior. Een erg mooi 5 couleurs palette waar de kleuren erg mooi op elkaar aan gepast zijn. Kijk mee naar dit mooie palette.

De dior palettes zijn altijd erg mooi en luxe ingepakt. Hij zit in een mooi kartonnen doosje en om het palette zelf zit nog een fluwelen zakje. Er zit een boekje/gebruiksaanwijzing bij waar wat tips en trucs in. Alles heeft een mooie diep donker blauwe kleur wat een mooie uitstraling geeft.
454 Royal Kaki zit in de vaste collectie van Dior. Hij is wel relatief nieuw bij Dior. Hij heeft drie mooie shimmer kleuren en twee matte. De kleuren passen erg mooi bij elkaar en je kunt hier zowel een lichte dagelijkse look mee maken als een donkere smokey look.
Je ziet ook erg mooi 'CD' in het midden staan. De omringde oogschaduws hebben een mooi patroontje wat net lijkt op een stiksel in een stof. 
In de daglicht met lichte zon.
Met flits. 
Ik vind de kleuren erg mooi, al vind ik de combinatie een beetje kerst achtig. Totaal niet verkeerd, maar ik denk dat het komt door het goud, zilver, groen en donker. De swatches vallen me totaal niet tegen. Ik heb de oogschaduw twee keer over elkaar aangebracht en dan zie je dit resultaat. 
Ik ben echt enthousiast over dit pareltje. Hij geeft je gewoon het luxe gevoel en tja daar heb ik toch wel een beetje een zwak voor. 

Het palette van Dior is verkrijgbaar bij parfumerieën en luxe drogisterijen bij jou in de buurt. 
Het 454 Royal Kaki 5 couleurs palette kost €55,50.

Q: Wat geeft jou een luxe gevoel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.