zaterdag 22 september 2012

Filmpje: Primark Shoplog

Afgelopen woensdag was ik naar Amsterdam om een lunch van Biodermal bij te wonen. De lunch was op tijd afgelopen en dus had ik nog aardig wat tijd. Esther vroeg aan mij of ik mee ging naar de Primark, omdat dit maar 20 min met de trein van Amsterdam CS is. Ik had we zin om langs de Primark te gaan, dus zo gezegd zo gedaan. Had ik het nu maar niet gedaan, want oh oh oh, mijn rekening heeft het gemerkt! Kijk mee naar wat ik allemaal meegenomen heb.

Zie je de video niet, kijk dan hier

Ik hoor graag van jullie wat jullie van de producten vinden. Als jullie nog tips hebben voor mijn volgende trip naar Primark dan hoor ik het graag.

Q: Volgende keer wel of geen kinderkleding laten zien? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.