woensdag 5 september 2012

Gosh Smokey Eyes Palette

Een lange tijd was het stil bij Gosh en gebeurde er niet heel veel, maar daar is nu verandering in gekomen. Gosh heeft een uitgebreide najaars collectie uitgebracht en daar is dit palette een onderdeel van. Er zijn totaal vier verschillende kleuren, blauw, zwart, bruin en dieppaars. Ik heb de 01 Black versie waar je een mooie smokey eye mee kunt maken.

Ik vind de nieuwe verpakking van Gosh echt mooi. Strak, simpel en het product is erg mooi zichtbaar. Het doosje heeft een soort magneet sluiting. Hierdoor sluit het doosje heel makkelijk, maar krijg je het ook weer makkelijk open zonder dat het los zit. Bij het palette zit een doorzichtige sheet waar een kleine how to op staat. Erg leuk en strak gedaan.
De kleuren lopen erg mooi in elkaar over en ik vind het echt mooi om naar te kijken. Je hebt een highlight kleur, twee zilveren kleuren en als laatst een zwart donker grijze kleur.
Ik vind de kwaliteit van de kleuren echt stukken beter geworden. Gosh maakte altijd mooie palettes, maar de kwaliteit was niet echt denderend. Nu ziet het er veel belovend uit omdat bovenstaande swatches met één veeg gedaan zijn.
Hier heb ik een snelle look gemaakt met het palette en de nieuwe Gosh eyeliner (hier later meer over) Ik moet zeggen dat de kleuren erg mooi zijn, maar helaas wel wat moeilijk zijn aan te brengen op het oog. Je veegt ze erg makkelijk weer weg. Dit voorkom je door de oogschaduw nat aan te brengen. Dan is het hele probleem opgelost en kun je er een mooie look mee maken. 

Ik heb het hier overigens droog aangebracht. 
Ik ben onwijs blij dat Gosh de pigmentatie van de oogschaduw verbeterd heeft en vind het design van het palette erg mooi.

Het palette is vanaf begin september verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €11,49 per stuk

Q: Wat is jou indruk van dit palette?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.