donderdag 20 september 2012

Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick - Rimmel

Een jaar geleden bracht Kate Moss , in samenwerking met Rimmel, haar eigen lipstick lijn uit. Een lijn met vele mooie kleuren en lipsticks die erg prettig aanvoelden. Dit najaar hebben Rimmel en Kate hun collectie uitgebreidt. Ze komen nu met een zestal matte lipsticks die fluweel zacht aanvoelen, een rijke en diepe kleur geven en comfortabel aanvoelen. Kijk mee naar deze zes mooie nieuwe kleuren.
De verpakking van de lipsticks heeft een kleine make-over gekregen. Ze hebben nu een mat rode verpakking ipv de zwarte verpakking waar we vorig jaar kennis mee maakte. Op de dop vind je weer het oude vertrouwde Rimmel kroontje en ook dit keer sieren de letters van Kate op de dop. 
Wat zegt Kate Over haar eigen lipstick: 

Ik ben dol op mooie, matte lippen, maar wat ik niet wilde was een fletse kleur of een droog aanvoelende lipstick. Ik wilde dolgraag een lipstick maken met een coole, matte finish, maar ook een mooie rijke, diepe kleur. Net als mijn oorspronkelijke collectie moest hij wel prettig dragen. Comfort is cruciaal: het geheim van er goed uitzien is je goed voelen.’

Ik kan het niet meer met haar eens zijn. Ik ben ook erg fan van iets matterende lipsticks, maar vaak zijn ze dan onwijs droog. En als jij je er niet prettig bij voelt, ja dan straal je dat ook uit.

De zes kleuren zijn erg mooi op elkaar volgend terwijl ze wel allemaal anders van kleur zijn. Zoals je misschien kunt zien heeft de knal rode kleur een ongelukje gehad tijdens de verzending. Hoe dit echt is gekomen is mij totaal onduidelijk, maar hij werk verder helemaal naar wens. Er is gekozen voor wat roze tinten, nude/bruin tinten en natuurlijk de roodtinten.
De lipsticks hebben een nieuw ingrediënt genaamd 'Ruby Powder' . Deze zorgt voor de mooie kleurintensiteit en geeft een fluweelzacht gevoel. Door de verzorgende ingredienten blijft de lipstick continu zacht aanvoelen.
De Swatches zeggen al heel veel. Je kunt zien dat er mooi en veel kleur vanaf komt. Je ziet hier dat er een heel klein glansje in zit, maar dit zie je op de lippen niet terug. Kate wisselt voornamelijk af tussen de koraalrode, roze en fuchia kleuren. 
Omdat ik regelmatig de vraag kreeg of ik er full face foto's bij wilde doen van lip swatches, heb ik dit vandaag voor jullie gedaan. Zo zie je direct goed welke kleuren mij wel, en elke kleuren mij niet goed staan. 
Hier heb ik voor jullie de lipswatches nog even naast elkaar gedaan. Ik moet zeggen dat ik over alle kleuren erg onde de indruk ben. Zelf zou ik de 112 niet zo snel pakken omdat ik deze voor mij te donker vind. Verder vind ik de lichte kleur , de nude kleur echt niet mooi.  Hij dekt niet zo goed als alle anderen en blijft ook niet zo goed zitten. En wat ik nog het ergste aan die kleur vindt, is dat als ik hem op heb het net lijkt of ik spaghetti cabonara gegeten heb. Op de foto valt het nog mee, maar in real life was het een drama.  Maar goed wat ik al zei, ik ben echt onder de indruk van de andere kleuren.
Ik vind de nieuwe lipsticks van Kate en Rimmel erg leuk. Ze blijven goed zitten, voelen prettig aan en geven een mooie kleur op de lippen. Deze zullen dit najaar vaak in mijn tas gestopt worden voor als ik een dag weg of naar school ga.

De lipsticks liggen vanaf oktober in de winkel en gaan €9,49 per stuk kosten. 
De lipsticks zijn o.a. Verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat , trekleister em de betere drogisterij.

Q: Welke kleur trekt jou het meest aan? En welke vind het het beste bij mij passen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.