dinsdag 18 september 2012

Korting op zonnebrillen van Smartbuyglasses via Actiecode.nl

Advertorial
Binnenkort laat ik mijn nieuwste aanwinst zien op accessoire gebied. Ik heb een Ralph Lauren bril gekocht en dit heb ik gedaan via smart buy glasses, en laat die site nu net een leuke actie hebben met actiecode . Actiecode.nl is een site waar heel veel actiecodes en kortingscodes op staan. Zo krijg je korting op o.a. kleding, eten en accessoires. Vandaag wil ik jullie graag een leuke actie laten zien die exclusief voor Actiecode.nl is. Ze hebben tot 1 oktober 10% korting op alle zonnebrillen in de webshop van Smartbuyglasses. Kijk verder hoe jij deze korting kunt gebruiken.
Smartbuyglasses is de shop met de grootste collectie zonnebrillen, brillen en contactlenzen van allerlei bekende merken, tegen de scherpste prijzen! Smartbuyglasses in het collectie winkels van Actiecode opgenomen vanwege de mooie kwaliteit brillen en merken die deze aanbied. Op de site kan je designerbrillen & zonnebrillen vinden, sportbrillen, contactlenzen, glazen op sterkten en uiteraard Hotdeals die extra korting bieden.  Merken die er te vinden zijn zijn onder andere Ed Hardy, Gucci, Versace, Diesel, Dolce & Gabbana en Burberry.

Wil jij een leuke designer zonnebril tegen een leuke prijs, neem dan zeker een kijkje bij Smartbuyglasses . Ook heeft Actiecode leuke andere acties lopen, dus er is voor ieder wel wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.