donderdag 27 september 2012

Mango - Lady Rebel


Geschreven door Marianne:
Lady Rebel, de naam zegt het al..
Ben jij ook soms een beetje rebels?
Dan zou deze eau de toilette wel interessant voor je kunnen zijn! Marianne testte en probeerde de geur voor mij. Kijk verder, en zie wat zij van deze geur vind.Sinds 2009 heeft MANGO de geur Lady Rebel op de markt gebracht en was ge├»nspireerd door de rockstar style.  Het is een supervrouwelijke, stijlvolle, fruitige geur. Het is een eau de toilette (5 tot 10 % geurbestandsdelen) en is verkrijgbaar bij Sephora. De flacon bevat 100 ml en kost 25 euro.

Wat zit erin?!
Topnoten: wilde aardbeien, ananas en de mojito cocktail.
Hartnoten: bloemblaadjes van de roos, orientaals en houtachtig.
basisnoten: vanillesuiker en patchoeli.

Dat de geur bij iedereen anders ruikt is algemeen bekend, dit komt vooral door de zuurgraad van je huid. Ook door het huidtype, een droge huid heeft een lagere ph dan een vette huid, maar denk ook aan zwangerschap en menstruatiecycles; dankzij de hormonen.


Hoe vindt ik de geur?
Ik hou ervan, in de eerste instantie denk ik wow, heftig, zoet! Maar hoe langer ik de geur draag, hoe zwoeler hij wordt. Het fruitige ruik je er zeker in terug, vooral de ananas en vanillesuiker herken ik sterk. Het bloemige van dit parfum is ook erg aangenaam. Ik zou dit elk moment van het jaar kunnen dragen, ik spray wel iets vaker omdat het een eau de toilette is maar eerlijk, de geur vervliegt niet heel snel bij mij.
In combinatie met een bodylotion zou het helemaal ideaal zijn omdat de geur dan nog langer blijft.
Ik wordt er vrolijk van!!

xoxo Mari

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.