dinsdag 18 september 2012

Miss Sporty - Duo Bronzer


Nu het zomer zonnetje echt aan het verdwijnen is, is het tijd om toch een beetje kleur in het gezicht te blijven houden. Nu kun je natuurlijk direct naar de zelfbruiners grijpen, maar dat is zeker niet nodig. Met een bronzing poeder kun je al een mooie gloed aanbrengen zonder het te nep te laten lijken. Vandaag een leuke budgettip met het merk Miss Sporty. Zij hebben een mooie Ohh! Tan So Fine Bronzing Powder die je net een healty glow geeft.

De bronzer van Miss Sporty bestaat uit twee delen. Het brons gedeelte en een gedeelte die lichtelijk glans geeft. Miss Sporty zegt over de lichte kleur dat hij licht matterend moet werden, maar ik vond hem juist erg mooi als je hem een heel klein beetje over de donkere kleur doet.
Hier zie je de swatches naast elkaar en zie je dus ook het verschil tussen schaduw en zon. Ik ben onwijs blij dat er niet tot nauwelijks een glittertje in zit. Ik ben meer van de matte bronzers, en deze is perfect. Hij geeft ook aardig wat kleur af een heeft een mooie pigmentatie.
Wil je deze dagen nog een mooi sun glow hebben? Dan is deze zeker een aanrader. Wat het helemaal leuk maakt is dat Etos vanaf vandaag tot en met 30 september een make-up actie heeft. Alle make-up is 2e halve prijs. 

De Miss Sporty Ohh! Tan So Fine Bronzing Powder is verkrijgbaar bij Etos en kost €2,99. 

Q: Hoe hou jij je zomers kleurtje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.