dinsdag 11 september 2012

Nivea Aqua Effect Reinigingsmousse

Ik vind het heerlijk om mijn gezicht te reinigen als het mij een fris gevoel geeft. Ik ben dan ook niet echt fan van reinigingsmilk. Nivea heeft nu een verfrissende reinigingsmousse die je huid mild reinigt en tegelijkertijd ook je huid hydrateert. Kijk mee naar de reinigingsmousse van Nivea.

De reinigingsmousse komt uit een handig pompje. In de verpakking zelf ziet het er vloeibaar en waterig uit, maar uit de verpakking wordt het een mousse. Ik weet niet of het aan mijn verpakking ligt, maar als ik pomp piept het pompje onwijs erg.

Ik vind het wel onwijs handig dat de verpakking lekker doorzichtig is. Dit is voor mij eigenlijk de perfecte verpakking. hygiënisch door het afgesloten flesje met pompje en de doorzichtige fles waardoor je goed kunt zien hoeveel product er nog in zit.
Er komt redelijk wat mousse uit één pompje en ruikt zacht en fris. Hij voelt prettig aan op de huid en door het in te masseren in de huid zie je dat hij alle vuil en make-up meeneemt. Je moet het goed naspoelen want blijven er resten over dan trekken deze in de huid en voel het droog aan. Maar dat is met meeste reinigings producten zo. 
Deze reinigingsmousse is voor de normale tot gemengde huid en bevat vitamine E en heeft het Hydra IQ waardoor je huid zacht en gehydrateerd blijft.
Ik heb hem op dit moment bij mijn routine staan als ik niet teveel make-up op heb.

De Nivea Aqua Effect Verfrissende reinigingsmousse is verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt en kost €6,49 voor 150ml. 

Q: Hoe reinig jij je gezicht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.