zaterdag 15 september 2012

NOTD #8 : Bourjois 1 seconde gloss - 15 Gloss grenadine tonic

Bourjois is een tijdje geleden met een nieuw soort nagellak gekomen. Een 1 seconde gloss shine booster met een nieuwe gel silicone texture. Ik was onwijs benieuwd naar deze nagellak en laat hem vandaag in een nieuwe NOTD aan jullie zien.


Ik vind de Bourjois lakjes altijd in erg mooie verpakkingen zitten. Als je de nagellak zo ziet weet je niet of hij doorzichtig is, of dat hij kleur geeft. Daar was ik dus het meest benieuwd naar.
Hij geeft een subtiele oranje rode kleur maar is vooral doorzichtig. Je ziet dat hij een mooie gel glans geeft. Toch ben ik niet onder de indruk van dit lakje en vind ik het eigenlijk erg tegenvallen. Bourjois heeft erg mooie lakken, maar daar valt deze helaas niet onder. Je ziet bij mij altijd heel snel vuil onder mijn nagels omdat ik niet hele witte nageluiteindes heb en dat ziet er dan niet heel mooi uit.

De Bourjois 1 second gloss kost €8,50 en is verkrijgbaar bij een drogisterij of parfumerie bij jou in de buurt.

Q: Ik weet niet goed wat ik met dit lakje moet, maar als jullie tips hebben dan hoor ik het graag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.