zondag 16 september 2012

Pers Zondag #2

Er werd vorige week erg leuk gereageerd op de eerste pers zondag. Jullie vonden het leuk om te zien wat ik o.a. in een week binnen krijg aan persberichten. Natuurlijk is het nog niet alles, maar het zijn wel een leuk aantal. Dus vandaag laat ik jullie weer een aantal nieuwtjes zien die jullie waarschijnlijk wel interessant vinden. Vandaag o.a. Glossybox , Lush , Etos , Hema , Nivea , Andrélon , Trind , Sex and the City en Babor.

Korting op Glossybox box

Glossybox heeft een leuke aanbieding. Bij het bestellen van je eerste Glossybox krijg je met bovenstaande code 10% korting.  Hoe leuk is dat! Wil je meer zien over de glossybox? Hier zie je een aantal artikelen over de Glossybox

Lush kerstcollectie

Het is nog lang geen kerst, maar de najaars en kerst collecties komen steeds vaker. Lush komt dit jaar ook weer met geweldige producten, want ja de kerst collectie van Lush is altijd goddelijk. Ik heb nog een beetje van Snow Fairy liggen van vorig jaar, maar ik ga zeker meer halen dit jaar. Ze komen weer met allerlei producten en pakketten die perfect zijn voor de feestdagen. De producten zullen tussen de €3,95 en de €13,95 en zijn verkrijgbaar vanaf 2 oktober verkrijgbaar op Lush.nl en in de winkel.

Etos najaars collectie

Etos komt weer met een nieuwe beauty trend voor aankomend seizoen. Volgens Etos is petrol dé mode- en beautytrend van deze herfst, een palet prachtige kleuren geïnspireerd op de natuur. Met bijvoorbeeld het blauw, groen en bruin van een pauwenveer, maak je van jouw ogen echte blikvangers! Ze komen met een nieuwe long lasting eyecream. Wat helemaal leuk is, is dat ze met een aantal Limited Edition katoenen shoppers komen. Deze tassen zijn vanaf 17 september verkrijgbaar voor €4,99.

Hema Instagram fotoboekjes

Hema komt met onwijs leuke foto boekjes speciaal voor je instagram foto's. Wereldwijd zijn er al meer dan 80 miljoen Instagram gebruikers. Echt super cool en leuk om cadeau te doen. Je kunt kiezen voor boekjes van 19 tot 79 foto's en al vanaf €5,00.  Binnenkort lezen jullie hier zeker meer over.

Nivea Volume Sensation

Nivea komt met een nieuwe lijn genaamd Volume Sensation. Deze winter draait het allemaal om volume en daar helpen deze producten bij. De lijn zorgt ervoor dat het haar niet verzwaard wordt zodat de volume in het haar goed zichtbaar blijft. Binnenkort liggen ze in de winkel, dus zoek je volume, dan kun je deze zeker proberen. 

Andrélon anti-roos voor mannen

Kwam Andrélon laatst met een haar en hoofd lijn voor dames, komen ze nu met een anti-roos shampoo lijn voor mannen. Toen mijn vriend dit bericht op mijn mail zag voorbij komen was hij al enthousiast. De lijn ligt al in de winkel, en is een leuke tip om je vader of vriend cadeau te doen. De producten kosten €4,29 of €4,99.

Trind najaars kleuren

Ook dit najaar komt Trind weer met een mooie collectie. De kleuren zijn geïnspireerd door de trends op de catwalk en hebben kleur invloeden uit de natuur. Zoals je ziet een gouden, zilverer, blauwe en donker rode/roze kleur. De lakken zijn vanaf half september verkrijgbaar bij o.a. Douglas, DA, D.I.O. Drogisterij en ETOS. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com. De lakjes kosten €9,95 per stuk.

Sex and the City gift set

Eind vorige jaar schreef ik al over de Sex and the City geur. Deze geuren komen nu weer in leuke Gift sets voor de feestdagen. Want een gewoon verpakte geur is natuurlijk minder leuk dan een leuke set met een shower gel en een bodylotion erbij. De sets zijn vanaf halverwege september en kosten €30,- per stuk. 

Babor najaars collectie 

Babor komt deze winter met een luxe en mooie metallic glam make-up lijn. Hij is glamoureus , verleidelijk en mysterieus tegelijkertijd. In deze lijn zijn twee looks gecreëerd, de Metallic blue night en Femme Fatale.  De producten gaan tussen de €9,50 en de €28,50 en zijn binnenkort verkrijgbaar bij babor.nl

Dit was alweer de tweede Pers Zondag. Zijn er ergens vragen over, zet het dan even in de comments.

Q: Naar welke nieuwtje ben jij het meest nieuwsgierig?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.