donderdag 27 september 2012

Preview : Catrice - Big City Life Reloaded

Vanaf volgende maand komt Catrice met een nieuwe Limeted Edition lijn. De Big City Life is een collectie die vorige jaar al bij Catrice voorbij is gekomen. Dit jaar komen ze terug met drie totaal nieuwe steden. Parijs, San Francisco en Shanghai zijn dit keer de steden waar de palettes en de nagellakken op geïnspireerd  zijn. Ik weet nog niet zeker of deze lijn weer naar Nederland komt, maar laten we het hopen.

De palettes hebben ook dit jaar weer zes kleuren oogschaduw die goed bij elkaar passen en goed te combineren zijn. Daarnaast vind je ook nog eens twee mooie blushes, en heeft het weer een oogpotlood en een applicator.

Als eerste zie je Parijs. Parijs is vooral met zoete roze tinten met wat grijs en bruin erbij.
In het midden is het San Francisco. San Francisco is een lijn met meer blauw en donkere tinten.
Als laatst zie je Shanghai. Shanghai is vooral geel en goud met daarbij bruine tinten.
De nagellakken passen erg mooi bij de palettes en zo kun je je look helemaal af maken. Parijs met oud roze, San Francisco met een petrol blauwe kleur (met shimmer?) en als laatst de Shanghai met een goud/gelige kleur.

De palettes kosten €7,99 en de nagellakken €2,69 an als ze in Nederland komen, zijn ze verkrijgbaar bij Trekpleister en kruidvat. 

Ik ben heel erg benieuwd en kan dan ook niet wachten tot ze verkrijgbaar zijn. Ik hoop van harte dat ze naar Nederland komen, want het zijn echt leuke budget producten. Ik heb nog geen officiële berichten gezien, maar weet zeker dat hij in Duitsland zal komen.

Q: Wat vind jij van de Big City Life Realoded producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.